| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
CareMe v1.01 S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9x Unsigned by POPDA Program zabezpiecza nasz telefon i pomaga go znaleźć w przypadku utraty lub zgubienia. Jeżeli użytkownik zgubił lub zapomniał telefon, może go zablokować za pomocą CareMe, wysyłając SMSa blokującego. Po zablokowaniu, telefon nadal jest chroniony. Złodziej nie będzie mógł z niego skorzystać, ani odinstalować czy zamknąć programu CareMe. Odblokować urządzenie można jedynie posyłając wiadomość SMS z hasłem. Program ten działa również jako detektyw. Cechy: - działanie w ukryciu; - automatyczna blokada telefonu przy zamianie karty SIM; - zdalne sterowanie za pomocą komend SMS; - przesyłanie pozycji GPS na E-mail/Sms, przesyłanie informacji o SIM; - przesyłanie zrzutów ekranu(zapis również w logu programu); - zdalne blokowanie programów; - blokowanie rozmów z wybranych lub wszystkich kontaktów; - zdalne pobieranie kontaktów; - ochrona przed usunięciem jak i zamknięciem programu (zależy podać hasło); - i wiele innych.. Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
|
||
| mosberg | |
|
| U mnie "błąd certyfikatu". Jestem nowy jeżeli chodzi o symbiana, co mogę zrobić ? | ||
| Jack | |
|
| mosberg, Złam system Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| bartek50003 | |
|
| Jackson, czemu tak ostro od razu. Jeżeli jest nowy to niech najpierw certa lepiej. [ Komentarz dodany przez: Jackson: 19 Gru 2010 10:58 ] To najskuteczniejsza metoda. A co jak aplikacja wymaga złamanego systemu? Trochę czasu zmarnowane _________________ |
||
| fedu | |
|
| Ja jest może ten program w polskiej wersji językowej? | ||
| bartek50003 | |
|
Jackson, Nie wymaga: [ Komentarz dodany przez: Jackson: 19 Gru 2010 11:06 ] Więc wygrałeś. Racja jest twoja _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| dardaw2 | |
|
| Dobra a teraz jak mogę zmienić tego ustawienia? Ewentualnie jak to usunąć? _________________ |
||
| fiszkon | |
|
| Usuń : Menedżer aplikacji->"nazwa tej aplikacji"->Odinstaluj _________________ |
||
| dardaw2 | |
|
| super, tylko aplikacja blokuje dostęp do samej siebie. Już usunąłem, trzeba zadzwonić na hasło: 000000 i w ustawieniach zmienić ochronę odinstalowania. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Skowron633 | |
|
| Co to Email-Id i ten buddy number???? nie chce sie usunąć help!!!!!!!!!! Pisze instalator w uzyciu Fałszywy alarm ale ze mnie duren tam jet potem strzalka P{omocy K***a!!!!! To nie chce mi hasła przyjąć a jak chce usuną to mam je wpisać!!!!! Bardzo prosze o pomoc. PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!! Nie pisz posta pod postem w tak krótkim czasie, nie spamuj. Ostatnie ostrzeżenie // Jackson |
||
| mosberg | |
|
Jak rozumiem na złamanym systemie oprócz straty gwarancji mogę robić wszystko ? Nie będzie żadnych zmartwień o pospisywanie i certyfikaty ? Jaka jest tak na prawdę realna szansa oddania telefonu na gwarancję ? Może i jakaś jest lecz jej uwzględnienie to już inna sprawa...choć nie wiem jak jest z telefonami to zazwyczaj ciężko jest coś oddać na gwarancję z gwarancją, że to naprawią |
||
| Jack | |
|
| mosberg, Padnięty soft można podnieść w domu. Ryzyko jest niewielkie. Gwarancji nie tracisz _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
CareMeProgram zabezpiecza nasz telefon i pomaga go znaleźć w przypadku utraty lub zgubienia |
Aplikacje | patrikos23 | |
CareMeProgram zabezpiecza nasz telefon i pomaga go znaleźć w przypadku utraty lub zgubienia |
CareMe 5CLockerZabezpieczenie aplikacji i kontaktów hasłem |
CareMe MessageLockerZabezpiecza wiadomości hasłem |