| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| borek691 | |
|
CELESTIAL NAVIGATOR Jest to gra pod czujnik ruchu. Zbadaj tajemnice Black Hole! Możesz uruchomić transport tak dalece jak to możliwe, uaktualnienia technologii, aby osiągnąć większą odległość, unikaj asteroid i sunflares, które mogą uszkodzić transfer! wymagane najnowsze biblioteki QT 4.7.3 wersja v1.00 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Tykarollerblade | |
|
Na satio zawiecha po wlaczeniu gry zawiesza sie na menu i nie da sie nic zrobic..._________________ |
||
| Casaya | |
|
| Tykarollerblade, wymagane biblioteki qt.masz? czasem game api... masz? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| radziubaker, game api jest tylko do gier typu wave blazer racing thunder _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Pomimo Qt aplikacja jest strasznie niestabilna. Udało mi się ją odpalić i zagrać, lecz czujnik ruchu nie chciał reagować. Może to dlatego że zabili mi pilota na samym początku Cóż, jeśli chodzi o aplikacje które wymagają Qt to da się je uruchomić na Satio ale strasznie się zacinają i są niestabilne (drugi przykład to mobilne gg na symbiana)._________________ |
||
| Tykarollerblade | |
|
| Mam qt i api, powinno dzialac ale niestety chyba Satio jest zbyt slaby _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| Przecież napisałem, że gra się uruchamia, tylko zacina się i jest to spowodowane tymi Qt. Nawet gdybyś uruchomiła tą aplikacje nic to nie da. _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
Tylkorollerblade "tylko Satio jest zbyt słaby" hehe dobre jak by tak było to żaden telefon by nie odpalił tej gry z Symbianem S60v5 no może jedynie Vivaz _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Navitel NavigatorGPS |
Aplikacje | Normad21 | |
Smartphoneware Best GSM NavigatorAplikacja pozwala nam na przyspieszenie różnych działań |
Aplikacje | Jack | |
6210 Navigator helloOx |
Pytania i Problemy z telefonami | michalbmw66 | |
Pytanie Nokia 6210 Navigator |
Pytania i Problemy z telefonami | T@mek | |
Nokia 6210 Navigator original theme |
Tematy | BoRoS | |
[6210 Navigator] Nie czyta karty pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | szafirldz | |
[6210 navigator] Błąd w instalacji konfiguracji WAP |
Pytania i Problemy z telefonami | michal1991 | |
[6210 Navigator] Hackowanie Symbiana dla zielonych. |