| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DSV | |
|
| Tym certyfikatem możemy tylko podpisać aplikacje których UID należy do niezabezpieczonego zakresu 0xE0000000-0xEFFFFFFF, czyli, że nie wszystkie aplikacje da się takim certyfikatem podpisać. Starą wersje Helloox 2.03 podpiszemy, lecz już najnowszych sposobów na hack jak Just HackIt, czy najnowszy Helloox 2.10 już nie da się. 1. Wchodzimy na stronę i rejestrujemy się Pobieranie / Download:
Uwaga Ważne !! Poczta nie może być z onet, gmail, interia itp. Polecam założyć konto na cba.pl i utworzyć pocztę email. 2. Logujemy się i naszym oczom ukazuje się takie okno: 3. W polu IMEI wpisujemy swój IMEI telefonu (możemy sprawdzić poprzez wpisanie *#06#) a w IMEI Description obojętnie co (możemy podać np. jeszcze raz imei) i klikamy Add IMEI. 4. Po chwili nasz certyfikat będzie gotowy i aby go pobrać klikamy Download Certificate. _________________ |
||
| Baton | |
|
fajna rzecz ale szkoda że nie ma na tych innych e-mailach Ale działa bo sprawdzałem na drugim e52 _________________ |
||
| DSV | |
|
| Podobno tym certyfikatem można też podpisać Hellooxa 2.11, sprawdzi ktoś ? _________________ |
||
| nochoski96 | |
|
| Mam taki problem, że w ogóle nie wyświetla mi tych certyfikatów w tym programie do podpisywania. Już działa.. |
||
| mat2224 | |
|
| podpisałem tym certyfikatem hellboxa 2.11 i niestety Nieprzyznany dostęp do żądanej aplikacj |
||
| Laki1231 | |
|
| Hellox nie podpisze. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
certyfikat może być jeszcze nie ważny/certyfikat wygasł!Gra/ żadna data nie działa! ;/ |
Pytania i Problemy z telefonami | HolyGoalie | |
Certyfikat |
Pytania i Problemy z telefonami | makaveli912 | |
Certyfikat Symbian |
Pozostałe | vayamospl | |
Certyfikat Nokia C5-00 |
Pytania i Problemy z telefonami | solender | |
Certyfikat z NOKIOTECAJedyna działająca metoda! |
Hacked Symbian/Flashing | DSV | |
[N5230] Certyfikat |
Pytania i Problemy z telefonami | Steven150 | |
Certyfikat OPDA |