| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ziomek | |
|
| Nie wiem jak Wy, ale ja wyglądam właśnie za okno jednego z konińskich bloków i widzę płatki śniegu leniwie spadające ku ziemi. Wyglądają jakby przez święta bardzo się objadły i nie miały sił szybciej dotrzeć na miejsce. A może po prostu dźwigają prezenty? Édouard Herriot, francuski polityk i pisarz, powiedział, że prezenty, jak dobre rady, sprawiają przyjemność tym, co je dają. Nie zawiedźmy więc naszych bliskich i porozmawiajmy o tym, czym sprawili sobie w tym roku przyjemność. U mnie w tym roku nie obyło się bez nawiązań do komórek. Jednym z podarków jakie wyjęłam z kolorowych toreb, były rękawiczki na zimę z odpinanymi palcami. Coś pięknego! Wreszcie nie będę musiała zdejmować całej rękawiczki by wygodnie napisać SMS-a! Proste, a tak genialne. Sama sprezentowałam sobie też cztery dni totalnego lenistwa. Dzisiaj jestem trochę tym relaksem zmęczona. Czas iść na spacer nieco dłuższy niż od telewizora do lodówki. A jak tam Wasze, tegoroczne “plony”? Dostaliście to na co czekaliście? Prezenty od Was wywołały salwy radości? Zostańmy jeszcze przez chwilę w świątecznym nastroju. http://www.youtube.com/wa...player_embedded żródło:komorkomania.pl _________________ |
||
| Mixterr | |
|
| 400 zł , PSP, cześci do kompa. Duuuuuuużo slodyczy;/ Buziaka, jakies ciuchy, obudowe do n73 ,i modern warfare 2.Narazie tyle ale jeszcze przyjedzie rodzina z zagranicy wiec jeszcze czekam. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
LG Nitro - smartfon z LTE pod choinkę? Prezentacja za tydzie |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia N8 działająca pod WP7 |
Newsy | Laki1231 | |
Gry pod emulator ScummVM |
Szukam | ziomek | |
[N97] Kurz pod ekranem |
Pytania i Problemy z telefonami | latirro | |