| Autor |
Wiadomość |
| Bonus |
Napisany: 16 Lip 2009 03:05 Co mysłicie o tym zdjeciu.. |
|
|
Moim zdaniem przesada...
|
|
|
| ziomek |
Napisany: 16 Lip 2009 08:03 |
|
|
moim zdanie to grub przesada .
Napisany: 16 Lip 2009 08:56 |
|
|
Ludzie nie wiedzą, do jakiego stopnia można się posunąć, a to jest o wiele za dalekie posunięcie... ;/
Napisany: 16 Lip 2009 09:46 |
|
|
No dokładnie.. niektorzy nawet na takim człowieku jak papierz chca zarobic.. i to w taki glupi sposob.. |
| |
| Karola86 |
Napisany: 21 Lip 2009 04:37 |
|
|
zgadza się |
| |
| d00b |
Napisany: 21 Lip 2009 04:59 |
|
|
Nie radziłbym wstawiać takich zdjęć, nawet jeśli Ty dodajesz tylko link i nie jesteś jego autorem. W przeciwnym razie ktoś może Cię podać na policję za "urażenie jego uczuć religijnych".
Co do samego zdjęcia, dla mnie to obojętne. Radzę poczytać "Fakty i mity" a potem wypowiadać się na temat instytucji pt. "Kościół".
Napisany: 21 Lip 2009 09:09 |
|
|
d00b, wiem ze znieważając publicznie przedmiot czci religijnej , podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat dwóch, ale tutaj dyskusji nie podlega tematyka religijna tego zdjecia tylk bezmyślność, obłuda i niemoralność ludzka...
d00b napisał/a:- Co do samego zdjęcia, dla mnie to obojętne. Radzę poczytać "Fakty i mity" a potem wypowiadać się na temat instytucji pt. "Kościół".
Ale tutaj nie wypowiadamy sie na temat kościoła jako instytucji tylko o tym że ludzie sa pozbawieni szacunku do innych ludzi, a przede wszystkim do takich ludzi jak papierz Jan Paweł 2.. |
| |
| rosomak2 |
Napisany: 03 Wrz 2009 07:46 |
|
|
Nie na miejscu dużym!! |
| |