| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| pchmurek | |
|
| wyrobiłem certyfikat na OPDA i nie mam pojęcia co dalej z tym mam zrobić. p.s. jestem laikiem w tej dziedzinie | ||
| ziomek | |
|
| Jesli chodzi ci o podpisywanie aplikacji to zapraszam tutaj http://symbiane.pl/jak-po...ian-vt15111.htm a jeśli o zhackowanie telefonu to tutaj http://symbiane.pl/hacked-symbian-vf78.htm Kodowanie linków do forum jest zbędne // Jackson _________________ |
||
| pchmurek | |
|
| proszę pomóżcie mi co mam zrobić dalej jak już uzyskałem cer i key chodzi mi o to że gdy otwieram stronę OPDA nie wiem co mam dalej robić jak,gdzie zapisać itp.. ziomek. binpda nie działa Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu // Jackson |
||
| Jack | |
|
| pchmurek, Umiesz czytać _________________ |
||
| pchmurek | |
|
| sorry Jackson! pisałem że jestem laikiem i nie wiem jak mam pobrac ten cer i cey ze strony opda. przepraszam za kłopot | ||
| Jack | |
|
| Tu możesz sobie wyrobić http://symbiane.pl/certyf...nie-vt16740.htm _________________ |
||
| pchmurek | |
|
| dzięki Jackson spróbuje | ||
| waher | |
|
| 1.rejestrujesz się na Pobieranie / Download:
2.Klikasz My Certificate (jest u góry). 3. na pomarańczowo duży przycisk "Apply for cer". 4.wpisujesz kolejno: *model telefonu *IMEI (*#06# tak go sprawdzisz) *przepisz IMEI *możesz tu napisać nazwe aplikacji, ale nie musisz. Równie dobrze możesz napisać "oko939483" 5.Czekasz do ok.24h ------------ 6.logujesz się na stronę 7.Klikasz My Certificate (jest u góry). 8.w kolumnie Operate *kliknij .cer i pobierz *kliknij .key i pobierz Tada! Masz swój certyfikat na dysku teraz należy podpisać aplikacje: 2.1 Ściągnij sobie SignSiS. 2.2 Odpal go. 2.3 Załaduj certyfikat i klucz. 2.4 Załaduj plik który ma być podpisany (tylko sis i sisx może być). 2.5 Naciśnij przycisk Sign The SiS. Prościej się chyba nie da. Nie będę robił screenów, bo temat taki już był. Powodzenia |
||
| The Raptor | |
|
| Mam taki problem. Gdy chcę zainstalować podpisaną aplikację to wyświetla mi: "Ta aplikacja służy tylko do programowania, Kontynuacja instalacji może spowodować poważne problemy z urządzeniem. Kontynuować?" Czy to jakiś błąd? Czego to jest wina, aplikacji czy telefonu? Po zainstalowaniu niektóre aplikacje działają, a niektóre się nie włączają - chwilę się wczytuje, a później wychodzi do menu aplikacji. Telefon jest nowy, niełamany. Przypomnę, że podpisywałem aplikacje. |
||
| Jack | |
|
| Nie włączają się zapewne bo są niekompatybilne. To nie wina certyfikatu. Co do komunikatu to nie jakiś błąd. Po prostu tak czasami jest. _________________ |
||
| waher | |
|
| Mi zawsze wychodzi ten komunikat gdy podpisuję coś własnym certyfikatem. Ale wiesz co? te komunikaty są o kant du.. rozbić. Instaluję adobe readera "służy do porgramowania...blablabla", "ta aplikacja jest niekompatybilna z blablabla". Uruchamiam i działa. Zatem tak się nie przejmuj, tylko zwracaj uwagę czy żąda połączenia z siecią. Ale pamiętaj o podstawowej zasadzie przy sprzęcie typu pc/pda/telefon. Czytaj i to ze zrozumieniem każde ostrzeżenie. to ci ułatwi życie. |
||
| maciejak | |
|
| ja mam pytanie mam ten certyfikat na dysku , zainstalowałem sign sis i nie wiem co dalej (odpalam i pokazują się czyste miejsca plik sis plik key plik cer hasło i tam jest czysto co i gdzie mam załadować mam te 2 pliki certyfikatu gdzieś nagrać ? wogole tego nie ogarniam proszę o pomoc chce po prostu żeby mi działał quick office i adobe Reader bo licencje mi wygasły już się z tym tydzień mecze i dupa dodam ze przejrzalem już masę tematów na forum może jestem za mało ogarnięty ale w każdym jest to samo "było już o tym i poszukaj" a ja szukam i nie mogę znaleźć |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak podpisać aplikację certyfikatem z OPDA programem SignSISPodpisywanie aplikacji korzystając ze strony OPDA |
Pozostałe | darkonx | |
OPDA po Polsku !!! |
Pozostałe | Romuś | |
Certyfikat OPDAProblem z uzyskaniem Certyfikatu |
Pytania i Problemy z telefonami | larbi | |
Problem z certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | rogeromuro | |
Certyfikat OPDA |
Pytania i Problemy z telefonami | mateusz1407 | |
Podpisywanie certyfikatem |
Pytania i Problemy z telefonami | uki1985 | |
OPDA certyfikaty i limity |