| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Malenstwo95 | |
|
Nie można nic zrobić by mieć ten program bez złamanego systemu ?. |
||
| Laki1231 | |
|
| Malenstwo95, nie wyrabiają certówjuż a jak widać te podpisane nie wszystkie działają _________________ |
||
| Malenstwo95 | |
|
| Szkoda bo mam nokie 5530 i by mi się ten program przydał . : ( A hack nie idzie w rachube. | ||
| Karol95222 | |
|
a zhackowałem 5530 i działa bez problemów kod emotikony: a jak zrobiłem reset hard to wszystko wróciło do normy więc bez obaw kod emotikony: dobre mi to działa |
||
| maxiu1122 | |
|
no wiec teraz problem dla myślicieli........jak odinstalować tą aplikacje gdy wciskając na nią nie otwiera mi się nic, nie chce się odinstalować(wciskając odinstaluj tel. myśli i nic) kasując te pliki które podmieniamy przy instalacji tracę pliki które już tam są a z tego co się orientuje zapisują się tam również pliki podczas instalacji innych aplikacji, np. instalując sygic'a również trzeba je podmienić...wiec jak to chol..stwo osunąć z mojego fona ?? |
||
| krzysiek555 | |
|
| maxiu1122 zrób hard reset i na pewno aplikacja się skasuje. program ogólnie fajny ale jeśli macie np tys sms to wczytuje je ok 2 min, porażka. a podczas wczytywania nie da się go zminimalizować_________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak gdzieś zostanie to format karty pamięci _________________ |
||
| MAX9112 | |
|
| A powie ktoś jak włączyć tą opcje w Satio? bo podobno jest ona wgrana standardowo Aaaa już mam:D Sorki za spam:) |
||
| « 1 2 3
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
ConversationAplikacja, która grupuje otrzymane/wysłane wiadomości tekstowe w konwersacje |
Aplikacje | abdullahi | |
Best Private ConversationTen program pozwala ukryć wiadomości tekstowe, usunąć zapisy z rejestru połączeń itp. |
Aplikacje | Romuś | |
Best Private ConversationAplikacja umożliwia ukrywanie wiadomości SMS |
Aplikacje | Jack | |
Smartphoneware Best Private Conversationchroni nasze dane |
Aplikacje | DSV | |