Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
Malenstwo95 Conversation Napisany: 27 Gru 2011 10:40   Postaw piwo autorowi tego posta
Nie można nic zrobić by mieć ten program bez złamanego systemu ?. kod emotikony: :(
Laki1231 Conversation Napisany: 27 Gru 2011 10:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
Malenstwo95, nie wyrabiają certówjuż a jak widać te podpisane nie wszystkie działają

Malenstwo95 Conversation Napisany: 27 Gru 2011 11:32   Postaw piwo autorowi tego posta
Szkoda bo mam nokie 5530 i by mi się ten program przydał . : ( A hack nie idzie w rachube.
Karol95222 Conversation Napisany: 22 Sty 2012 10:56   Postaw piwo autorowi tego posta

a zhackowałem 5530 i działa bez problemów kod emotikony: kod emotikony: :) a jak zrobiłem reset hard to wszystko wróciło do normy więc bez obaw kod emotikony: kod emotikony: :)

dobre mi to działa kod emotikony: :D
maxiu1122 Conversation Napisany: 08 Kwi 2012 02:42   Postaw piwo autorowi tego posta

no wiec teraz problem dla myślicieli........jak odinstalować tą aplikacje gdy wciskając na nią nie otwiera mi się nic, nie chce się odinstalować(wciskając odinstaluj tel. myśli i nic) kasując te pliki które podmieniamy przy instalacji tracę pliki które już tam są a z tego co się orientuje zapisują się tam również pliki podczas instalacji innych aplikacji, np. instalując sygic'a również trzeba je podmienić...wiec jak to chol..stwo osunąć z mojego fona ?? kod emotikony: :/
krzysiek555 Conversation Napisany: 19 Kwi 2012 07:26   Postaw piwo autorowi tego posta

maxiu1122 zrób hard reset i na pewno aplikacja się skasuje.
program ogólnie fajny ale jeśli macie np tys sms to wczytuje je ok 2 min, porażka. kod emotikony: :ehh: a podczas wczytywania nie da się go zminimalizować

Laki1231 Conversation Napisany: 19 Kwi 2012 07:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
Jak gdzieś zostanie to format karty pamięci

MAX9112 Conversation Napisany: 12 Maj 2012 03:11   Postaw piwo autorowi tego posta

A powie ktoś jak włączyć tą opcje w Satio? bo podobno jest ona wgrana standardowo

Aaaa już mam:D
Sorki za spam:)
« 1 2 3