| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| daanielito | |
|
Conversation app od SE Vivaz
Kataloguje wszystkie sms i przypina je do kontaktów dzięki czemu przybierają formę czatu. Program doskonale integruje się z motywem telefonu i pobiera automatycznie zdjęcia z kontaktów. Moim zdaniem najlepszy chat sms! 1. Program wymaga złamanego systemu! 2. Pobieramy plik z załcznika i wypakowywujemy archiwum. 3. Instalujemy Conversation.sis 4. Foldery sys, resource i private kopiujemy do C:/ lub E:/ w zależności gdzie zainstalowaliśmy naszą aplikację i następnie zastępujemy istniejące pliki. 5. Gotowe! Możemy się cieszyć funkcjonalną aplikacją w pełni spolszczoną : ) Proszę o komentarze i opinie... Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| borek691 | |
|
Wszystko działa poprawnie. polecam i pozdrawiam._________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| mrost13 | |
|
| Działa na Noki 5230. bardzo dobra rzecz :-) |
||
| Harmattan | |
|
O kurde, coś takiego mam standardowo w Satio. W Vivazie też jest to wbudowane Ten czat się sprawdza, faktycznie korzystanie z niego jest bardzo łatwe, i od razu od danej osoby wskakuje sms i można odpisać._________________ |
||
| marek513 | |
|
| mi to nie działa wszystko robię jak trzeba i nic _________________ |
||
| Casaya | |
|
| marek513, musi działać .mrost13, napisał że mu działa na n5230. Musisz miec złamany system _________________ |
||
| marek513 | |
|
| Mam złamany ale nie działa _________________ |
||
| Casaya | |
|
| a patche masz wlączone? _________________ |
||
| TurboPL | |
|
| Działa na noki X6 dzięki. _________________ |
||
| mrkwacho29 | |
|
Na nokii 5230 przy instalacji wyskakuje "nie można zainstalować składnik jest wbudowany" |
||
| Laki1231 | |
|
| mrkwacho29, proste znaczy, że amsz tą aplikację już a jak masz CFW wgraj oryginalny soft lub inne cfw i ci to wejdzie. _________________ |
||
| vivro | |
|
| A da się tak zrobić że gdy dostanę wiadomość to automatycznie otworzy mi w formie czatu a nie w standardowych wiadomościach ? | ||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
ConversationAplikacja, która grupuje otrzymane/wysłane wiadomości tekstowe w konwersacje |
Aplikacje | abdullahi | |
Best Private ConversationTen program pozwala ukryć wiadomości tekstowe, usunąć zapisy z rejestru połączeń itp. |
Aplikacje | Romuś | |
Best Private ConversationAplikacja umożliwia ukrywanie wiadomości SMS |
Aplikacje | Jack | |
Smartphoneware Best Private Conversationchroni nasze dane |
Aplikacje | DSV | |