| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Casaya | |
|
| Counter Strike v1.00 For Android Opis: Słynna strzelanka Counter Strike przeportowana na urządzenia z systemem android. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Jeśli jesteś fanem Counter Strike'a, a wiemy, że tych są miliony, z pewnością ucieszysz się z dokonania dwóch członków XDA-Developers. Nowa wersja CS-a 1.6, oparta na silniku Unity, dostępna jest dla wszystkich posiadaczy smartfonów z systemem Android. Pozostali mogą także spróbować swoich sił w przeglądarkowej wersji. W obu przypadkach, można skorzystać z trybu multiplayer. Oczywiście, zaznaczyć musimy, że jest to nieoficjalny produkt, w żaden sposób nieautoryzowany przez producenta gry - Valve Software. źródło: chip.pl Temat przeniesiony do odpowiedniego dzialu.To jest opis aktualizacji gry a nie recenzja gry. // Undisputed Jeszcze miesiąc i może będzie telefonik z Adnkiem.. Ale będę ciął !! .Ps. mapka fy_pool_day _________________ |
||
| skejcik94 | |
|
| pobrałem z pierwszego posta zainstalowałem pobrałem pliki sd ale pyta mnie o serial jaki jest? jeśli można wiedziec? | ||
| Casaya | |
|
| Na zagranicznych forach jest podany ten kod serial number : 25092 jesli nie dziala to znaczy ze potrzeba cracka ktorego niestety nie moge znalezc... _________________ |
||
| skejcik94 | |
|
| No niestety nie działa wymusza mi zamknięcie. Pozdrawiam | ||
| xJAmaTOx | |
|
| Counter Strike - version 5o - 5o wersja działa na Android 2.0 + (ale nie ICS), ARMv6 +, GL 1.0 + - Można grać z botami - Nie potrzebuje cracka! ! Ważne nie zapomnij zaznaczyć Ustawienia -> Android Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| skejcik94 | |
|
| Dzięki działa a czy znacie może jakieś serwery ? ;> | ||
| xJAmaTOx | |
|
| skejcik94, Tam odrazu powinno Ci wyszukiwać samo. _________________ |
||
| skejcik94 | |
|
| aa no tak sory miałem wyłączone wifi śmiga aż miło ;p | ||
| xJAmaTOx | |
|
na botach też można śmigać. wybierasz singleplayer i później dodajesz Sobie ilość botów w drużynach.. skejcik94 napisał/a:
Ja grałem na Motce DEFY u kumpla to tragedia była ^^" nie wyszłem z respa a już mnie zabili ._________________ |
||
| skejcik94 | |
|
| Ja na Xperii NeoV grałem i dobrze śmiga ;p | ||
| xJAmaTOx | |
|
| Counter Strike - version 6p Opis: Jest to mobilna wersja Counter Strike 1.6 zasilany przez Unity 3D. Ponad 600 graczy online! Można grać także w wersji internetowej za pomocą przeglądarki. Zmiany: Opis:
Uwaga: Wersja 6p działa na Android 2.3 +, ARMv7, GL 1.0 + Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Counter-Strike |
Tematy | Jack | |
Counter-Strike |
240x320 | michal7840 | |