Autor Wiadomość
Casaya Counter Strike Napisany: 01 Sie 2011 04:51 Counter Strike   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Counter Strike v1.00 For Android

Opis:

Słynna strzelanka Counter Strike przeportowana na urządzenia z systemem android.

Pobieranie / Download:

xJAmaTOx Counter Strike Napisany: 21 Sty 2012 06:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Jeśli jesteś fanem Counter Strike'a, a wiemy, że tych są miliony, z pewnością ucieszysz się z dokonania dwóch członków XDA-Developers.

Nowa wersja CS-a 1.6, oparta na silniku Unity, dostępna jest dla wszystkich posiadaczy smartfonów z systemem Android. Pozostali mogą także spróbować swoich sił w przeglądarkowej wersji. W obu przypadkach, można skorzystać z trybu multiplayer. Oczywiście, zaznaczyć musimy, że jest to nieoficjalny produkt, w żaden sposób nieautoryzowany przez producenta gry - Valve Software.

źródło: chip.pl
Temat przeniesiony do odpowiedniego dzialu.To jest opis aktualizacji gry a nie recenzja gry. // Undisputed

Jeszcze miesiąc i może będzie telefonik z Adnkiem..
Ale będę ciął !! kod emotikony: :D .

Ps. mapka fy_pool_day kod emotikony: :D

skejcik94 Counter Strike Napisany: 25 Sty 2012 11:01   Postaw piwo autorowi tego posta

pobrałem z pierwszego posta zainstalowałem pobrałem pliki sd ale pyta mnie o serial jaki jest? jeśli można wiedziec?
Casaya Counter Strike Napisany: 25 Sty 2012 11:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Na zagranicznych forach jest podany ten kod
serial number : 25092

jesli nie dziala to znaczy ze potrzeba cracka ktorego niestety nie moge znalezc...

skejcik94 Counter Strike Napisany: 25 Sty 2012 12:15   Postaw piwo autorowi tego posta

No niestety nie działa wymusza mi zamknięcie. Pozdrawiam
xJAmaTOx Counter Strike Napisany: 25 Sty 2012 12:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Counter Strike - version 5o

- 5o wersja działa na Android 2.0 + (ale nie ICS), ARMv6 +, GL 1.0 +
- Można grać z botami
- Nie potrzebuje cracka!

! Ważne nie zapomnij zaznaczyć Ustawienia -> Android

Pobieranie / Download:

Autor postu otrzymał pochwałę.
skejcik94 Counter Strike Napisany: 25 Sty 2012 02:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Dzięki działa a czy znacie może jakieś serwery ? ;>
xJAmaTOx Counter Strike Napisany: 25 Sty 2012 02:50   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
skejcik94, Tam odrazu powinno Ci wyszukiwać samo.

skejcik94 Counter Strike Napisany: 25 Sty 2012 02:57   Postaw piwo autorowi tego posta

aa no tak sory miałem wyłączone wifi śmiga aż miło ;p
xJAmaTOx Counter Strike Napisany: 25 Sty 2012 03:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
kod emotikony: xD na botach też można śmigać. wybierasz singleplayer i później dodajesz Sobie ilość botów w drużynach..

skejcik94 napisał/a:
  • śmiga aż miło ;p

Ja grałem na Motce DEFY u kumpla to tragedia była ^^" nie wyszłem z respa a już mnie zabili kod emotikony: :D .

skejcik94 Counter Strike Napisany: 25 Sty 2012 09:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja na Xperii NeoV grałem i dobrze śmiga ;p
xJAmaTOx Counter Strike Napisany: 25 Sty 2012 09:25   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Counter Strike - version 6p

Opis:
Jest to mobilna wersja Counter Strike 1.6 zasilany przez Unity 3D. Ponad 600 graczy online! Można grać także w wersji internetowej za pomocą przeglądarki.

Zmiany:
Opis:

• - Dodano nowe mapy
    - Teraz możesz zainstalować przycisk ognia tam, gdzie chcesz
    - Można wyrzucać graczy jeśli jesteś gospodarzem
    - Celem stałe

Uwaga:
Wersja 6p działa na Android 2.3 +, ARMv7, GL 1.0 +

Pobieranie / Download:

Autor postu otrzymał pochwałę.
1 2 3 4 »