Temat Zamknięty przez: patrikos23
Autor Wiadomość
meedy Czy aktualizacja androida w SE X10 z 1.6 na 2.1 poprawi zasi Napisany: 16 Maj 2011 02:48 Czy aktualizacja androida w SE X10 z 1.6 na 2.1 poprawi zasi   Postaw piwo autorowi tego posta

W mojej okolicy jest odwieczny problem z zasięgiem Plusa. Jednak SE XPERIA X10 w porównaniu z wcześniejszą Nokia ma gorszy zasięg. Tzn tam gdzie wcześniej miałem 1 kreskę zasięgu to teraz mam 0. Dodam że w ustawieniach mam ustawione TYLKO GSM. Moje pytanie jest takie. Czy po aktualizacji Androida z 1.6 na 2.1 poprawi się odrobinę zasięg czy to nie ma żadnego wpływu? Muszę wiedzieć jak najszybciej ponieważ do jutra mam się określić czy na 100 % zostaje przy X10. Proszę o pomoc.

Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Proszę o więcej uwagi przy zakładaniu kolejnych tematów // patrikos23
A.Wesker Czy aktualizacja androida w SE X10 z 1.6 na 2.1 poprawi zasi Napisany: 16 Maj 2011 03:07   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie ma najmniejszego wpływu.Na zasięg wpływają siec i antena w telefonie a nie oprogramowanie!

Laki1231 Czy aktualizacja androida w SE X10 z 1.6 na 2.1 poprawi zasi Napisany: 16 Maj 2011 03:15   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
Jak kolega wyżej nic nie da ale andka dawno powinieneś zaktualizować.

meedy Czy aktualizacja androida w SE X10 z 1.6 na 2.1 poprawi zasi Napisany: 16 Maj 2011 07:53   Postaw piwo autorowi tego posta

A jest jakis sposób na porpawę zasiegu w tym tel czy nie ma?Oczywiscie bez zmiany operatora. Moze jakies programy co by np za pomocą wi-fi poprawialy zasieg czy w ustawieniech cos
Laki1231 Czy aktualizacja androida w SE X10 z 1.6 na 2.1 poprawi zasi Napisany: 16 Maj 2011 08:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie ma opcji.

meedy Czy aktualizacja androida w SE X10 z 1.6 na 2.1 poprawi zasi Napisany: 16 Maj 2011 09:20   Postaw piwo autorowi tego posta

A możecie mi powiedzieć jak zaktualizować tego andka po kolei? Dodam ze telefon jest nowy i nic w nim nie było ruszane ale na 100 procent ma andka 1.6
Laki1231 Czy aktualizacja androida w SE X10 z 1.6 na 2.1 poprawi zasi Napisany: 16 Maj 2011 09:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Pobieranie / Download:

Pobierz, zainstaluj i według instrukcja.

meedy Czy aktualizacja androida w SE X10 z 1.6 na 2.1 poprawi zasi Napisany: 17 Maj 2011 08:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Oglądnąłem sobie film na youtube jak to wgrywać i jest wszystko ładnie powiedziane. kod emotikony: :) Ale dziękuję za pomoc kod emotikony: ;D Uważam temat za zamknięty.