| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| meedy | |
|
| W mojej okolicy jest odwieczny problem z zasięgiem Plusa. Jednak SE XPERIA X10 w porównaniu z wcześniejszą Nokia ma gorszy zasięg. Tzn tam gdzie wcześniej miałem 1 kreskę zasięgu to teraz mam 0. Dodam że w ustawieniach mam ustawione TYLKO GSM. Moje pytanie jest takie. Czy po aktualizacji Androida z 1.6 na 2.1 poprawi się odrobinę zasięg czy to nie ma żadnego wpływu? Muszę wiedzieć jak najszybciej ponieważ do jutra mam się określić czy na 100 % zostaje przy X10. Proszę o pomoc. Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Proszę o więcej uwagi przy zakładaniu kolejnych tematów // patrikos23 |
||
| A.Wesker | |
|
| Nie ma najmniejszego wpływu.Na zasięg wpływają siec i antena w telefonie a nie oprogramowanie! _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak kolega wyżej nic nie da ale andka dawno powinieneś zaktualizować. _________________ |
||
| meedy | |
|
| A jest jakis sposób na porpawę zasiegu w tym tel czy nie ma?Oczywiscie bez zmiany operatora. Moze jakies programy co by np za pomocą wi-fi poprawialy zasieg czy w ustawieniech cos | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie ma opcji. _________________ |
||
| meedy | |
|
| A możecie mi powiedzieć jak zaktualizować tego andka po kolei? Dodam ze telefon jest nowy i nic w nim nie było ruszane ale na 100 procent ma andka 1.6 | ||
| Laki1231 | |
|
Pobieranie / Download:
Pobierz, zainstaluj i według instrukcja. _________________ |
||
| meedy | |
|
Oglądnąłem sobie film na youtube jak to wgrywać i jest wszystko ładnie powiedziane. Ale dziękuję za pomoc Uważam temat za zamknięty. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Aktualizacja dla X10 rozpoczęta |
Newsy | Mikis | |
Aktualizacja do Froyo dla Xperii X10 w wakacje! |
Newsy | Jack | |
Nokia N82 czy SE Xperia X10Opinie i porady |
Porównania, opinie i wybór telefonów | meedy | |