| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| A.Wesker | |
|
| Od razu jak nie ten dział to proszę o przeniesienie.A więc od tygodnia zastanawiam się czy dobrze wybrałem kupując n5230.Miałem do wyboru w tej cenie LG Swift.Patrząc na oba systemy to odnoszę wrażenie że Andek rozbił symbiana.Zresztą nokia trochę mnie wkurza,strasznie się mota w systemie.MeeGO,Maemo,S^3.Powiedźcie porównując oba tele i ich systemy to czy nie popełniłem błędu? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| N5230, nie popełniłeś moja dziewczyna ma SWIFTA (zależy o któym mówimy ) GT540 to jest totalna porażka wiesza się, nie wysyła sms, na czystym sofcie bez aplikacji itp itd też zamula przy pustej Galerii. Masakra jednym słowem. JUż lepiej SonyEricsson X8 lub X10 mini:) mój kolega ma X10 mini i działa bez zarzutów. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Mówie tu o LG Swift z najtańszej półki,bodajże można go kupic za 5 stówek.Ogólnie brakuje mi normalnego Flasha a nie jakieś g... Lite.Pozatym jeszcze ram jest marny,procek też nie grzeszy!Wiem że to low-end ale wiekszos noki ma te marne 434Mhz _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| N5230, symbian więcej nie potrzebuje zmień na jakiegoś SonyEricssona na Andku i będziesz zadowolony lub Samsunga zdala od LG _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Miałem Samsunga Monte(bez systemu ale cudo),Se to tylko Xperia ale niestety nie stać mnie na taki zakup! _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| N5230, X10 mini? do 500zł Nowa. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Teraz za późno.Powiem tak swój tel kupowałem na pałę.Nie sprawdzałem jego parametrów.Liczyło się że ma system.Może gdybym poczekał to bym wybrał coś innego ale napewno nie inną nokie bo wszystkie mają tą samą specyfikację,oczywiście mówię tu o s60v5.Jedyne co brak to wifi ale to zbyteczne bo to Polska a nie np.Anglia gdzie są tysiące hotspotów.Pytam tylko czy dobrze wybrałem _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Mi się ciężko wypowiedzieć ale jak dla mnie źle. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| zależy czego oczekujesz od systemu. Nie patrz na parametry techniczne telefonu, bo nie jest sztuką zrobić 1ghz procesor w telefonie i 1gb ram, ale tak zoptymalizować system, żeby pociągną na tym co ma dostępne. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Powiem tak,kom zastępuje mi kompa.Dużo siedzę na necie.Przydałoby się oglądanie telewizji online! _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Mój kolega zamienił 5230 na GT 540 i ja bym chyba to zrobił to samo jakbym mógł. Android stał się naprawdę potężnym systemem i Android Market oferuje całą masę fajnych aplikacji na ten system. Ale symbian z kolei jest systemem który pozywala na dużo modyfikacji i ingerencję w niego samego czyli to co lubię : ) Ale jak narazie zostaję przy S^1. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| LG w życiu nie polece Samsung, Nokia, SE _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Dlaczego dobrze być facetem ??? |
Humor | Raven1911 | |
Huawei M886 Glory - tani i bardzo dobrze wyposażony......Androidem |
Newsy | Laki1231 | |