| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kolix | |
|
| Witam mam nokie 5800 i czy płaci sie za ta wbudowana mape jesli tak to czy jest jakas za ktora sie nie placi. | ||
| 2em | |
|
| nie jeżeli masz wyłączoną opcje "ONLINE" w GPS'ie. Kiedy już ją wyłączysz to GPS kożysta tylko z satelity. | ||
| ramzestoja | |
|
| dodatkowo jesli nie chcesz placic to wylacz sobie a-gps | ||
| kolix | |
|
| Ale jak wyłączam tryb online to nic mi nie znajduje mozecie dokładniej opisać. Dzieki | ||
| nikus287 | |
|
| A masz pobrane mapy? _________________ |
||
| kolix | |
|
| Po prostu włączam gps i sie pyta czy dac online czy nie taje tak to sie placi a jak nie to nie znajduje mi nic. Ja zadnych mam nie sciagalem. | ||
| nikus287 | |
|
| Możliwe, że musisz ściągnąć mapy przez nokia map loader. Nie wiem jak u ciebie, ale ja mapy miałem razem z kartą pamięci (tzn na tej karcie już były nagrane) _________________ |
||
| kolix | |
|
| Czy płaci sie jak sie sciaga z nokia map loader i jak to sciagnac?? | ||
| ramzestoja | |
|
| Nie nic nie płacisz, program jest darmowy. Pobierasz ze strony nokii program Nokia Map Loader i go instalujesz na komputerze, podpinasz telefon do komputera za pomocą kabla USB i włączasz program i czekasz aż się uruchomi, następnie z maski głównej menu wybierasz sobie jaka mapę chcesz ściągnąć. | ||
| Jack | |
|
kolix napisał/a:
a-gps wyłączasz w ustawieniach. Żadna aplikacja od navi nie będzie się pytać czy włączyć czy też wyłączyć. _________________ |
||
| LunatykPL | |
|
| Moim zdaniem się nie płaci ale UWAGA ja mam Nokie e52 z wbudowanym GPSem wczoraj go używałem na OFFLine i kasy mi nic nie zabieralo z konta co chwile się patrzylem dobrze mi działa to jeszcze chcę się upewnic czy NOkia e52 S60v3Płaci się za użycie GPS bo jak dalem na offline to i tak mi działal |
||
| Laki1231 | |
|
| LunatykPL, aleś popisał nie wiadomo o co chodzi, za gps się nie płaci. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Czy nokia 5800 czesto sie psuje? |
Porównania, opinie i wybór telefonów | kolix | |
[5230] Czy da sie odtwarzać DivX/XviD? |
Pytania i Problemy z telefonami | nikus287 | |
N96 vs n95 8 giga czy warto wymienic sie ? |