Autor Wiadomość
Sc00rViel Czym różni się n97 od oryginału? Napisany: 30 Paź 2010 07:26 Czym różni się n97 od oryginału?   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam, nie wiem czy jest to dobry temat na podróbki, jeżeli nie, przepraszam. We wtorek będę posiadaczem podróbki N97. Oto link do aukcji:
http://allegro.pl/n97-dua...1283542946.html
Moje pytania brzmią następująco:
1.Czy jest bardzo gorsza od orginału?
2.Czy różni się możliwościami technicznymi, typu grami,odtwarzaniem filmów, muzyki, procesorem,pamięcią itd. -szczególnie zależy mi na grach filmach i pamięci wewnętrznej oraz zewnętrznej.
3.Czy ma rozdzielczość ekranu taką samą jak Nokia N97 ? (640x320)
4. Czy aplikacje idą tak jak do zwykłej N97, czyli (chyba-doczytałem tak na forum) s60v5 ?
5. Czy opłacało mi się kupić ten telefon kiedy miałem tylko 200zł i chciałem koniecznie qwerty i dużo pamięci?
darkhitman Czym różni się n97 od oryginału? Napisany: 30 Paź 2010 07:46   Postaw piwo autorowi tego posta

na pewno nie bedzie posiadalo to cos symbiana wiec na wiele ze strony tego telefonu nie licz.a z aplikacjami tez bym nie szalal a co do kasy to mogles jescze troche pozbierac

Sc00rViel Czym różni się n97 od oryginału? Napisany: 30 Paź 2010 07:50   Postaw piwo autorowi tego posta

A jaki to będzie miało system jeżeli ktoś wie? Czyli jakie gry sciągać?

nikus287 Czym różni się n97 od oryginału? Napisany: 30 Paź 2010 07:53   Postaw piwo autorowi tego posta

jeśli niewiele by się różniła od n97 oryginalnej, to kosztowała by ok.1000zł. Rozdzielczość będzie raczej 640x36. mozesz tam zapytać czy ma system symbian s60v5 jeśli tak, to każda aplikacja pójdzie na 100%. Czy opłacało się// nie wiem, ale dziwne mi tojest, że telefon,który kosztuje 1400zł sprzedawany PRAWIE taki sam za 200zł.... Jeśli niewiele się różni od ,,oryginału" to powinien kosztować dużo więcej.

Harmattan Czym różni się n97 od oryginału? Napisany: 30 Paź 2010 08:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
No cóż, wątpie żeby podróbka miała ten sam system co prawdziwa. Te chińskie telefony trochę przypominają Symbiana, jednak orginał to orginał. JA osobiście bym Ci odradzał podróbek.

Sc00rViel Czym różni się n97 od oryginału? Napisany: 30 Paź 2010 08:31   Postaw piwo autorowi tego posta

A do tego pytania coś może ?
"2.Czy różni się możliwościami technicznymi, typu grami,odtwarzaniem filmów, muzyki, procesorem,pamięcią itd. -szczególnie zależy mi na grach filmach i pamięci wewnętrznej oraz zewnętrznej."

Filmy będą też odtwarzane w tej jakości co N97? Pamięci tyle samo?

DSV Czym różni się n97 od oryginału? Napisany: 30 Paź 2010 08:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Ten fon nie ma na 100% symbiana i możesz instalować tylko javę, z którą może mieć nawet problem.

Sc00rViel Czym różni się n97 od oryginału? Napisany: 30 Paź 2010 08:44   Postaw piwo autorowi tego posta

No dobra, teraz mnie przestraszyłeś kod emotikony: :P Ale skąd w takim razie (sry, offtop) wziąć gry java na taką rozdzielczość? Zostaje tylko możliwość gry na pół ekranu?

Jack Czym różni się n97 od oryginału? Napisany: 30 Paź 2010 09:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
z działu s60v5 > gry. Wszystko z tagiem [Java]

Autor postu otrzymał pochwałę.
darkhitman Czym różni się n97 od oryginału? Napisany: 31 Paź 2010 01:54   Postaw piwo autorowi tego posta

to "cudo"nie ma zadnego systemu a o wgraniu czegokolwiek to mozna pomarzyc.za to masz dual sim i pewnie tv.i powiedz ty mi jedno czy cie przypadkiem BOG nie opuscil po jakiego gwinta kupowales ten telefon na akurat tej aukcji jak ci to bedzie szlo z chin i ci jeszcze clo dojdzie do zaplaty.nie wiem czy ci sie to oplacalo az tak.ja ci zycze zebys dostal ten telefon mozliwie szybko i bez problemow

Sc00rViel Czym różni się n97 od oryginału? Napisany: 31 Paź 2010 08:15   Postaw piwo autorowi tego posta

1.Dobra, jeszcze 2 pytania. Jakot nie ma żadnego systemu? W ogóle nic? Czy ma ten zwykły komórkowy jakiś tam chiński kod emotikony: :D (z PL menu - w aukcji było).
2.A te wszelkie widgety i te różne co są na tapecie też będą, czy będzie w ogóle inna.

DSV Czym różni się n97 od oryginału? Napisany: 31 Paź 2010 08:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
On ma zwykłą flashówke czyli takie coś jak np. K800i. Te widgety pewnie jakieś tam będą ale nie takie same jak w symbianie. Na yt powinny być filmiki z tym fonem.

1 2 »