| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| domian | |
|
| Databolaget Digital Alarm Clock opis Budzik cyfrowy to pełnoekranowy zegar cyfrowy w stylu retro. Możesz ustawiać alarmy i dostosować wygląd aplikacji do swoich potrzeb. Idealnie zastąpi Twój budzik na szafce nocnej. testowane na se satio v1.60 Pobieranie / Download:
|
||
| mika959 | |
|
| Działa na c6 Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| wiertnik | |
|
| jak to odpalić woła mi bląd certyfikatu telefon to se vivaz |
||
| patrikos23 | |
|
| Trzeba podpisać własnym certyfikatem lub złamać system. Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| r0bal94 | |
|
| Ja mam pytanko co do tego programu. Otóż mam instalkę, zainstalowałem, pięknie działa, ale nie mam pojęcia ile bateria przy włączonym podświetleniu wytrzyma? [ Komentarz dodany przez: patrikos23: 03 Mar 2011 08:40 ] To już musisz przetestować-na każdym tele jest inaczej. |
||
| sadam81 | |
|
| Na X6 działa. Bardzo ciekawa. Można zmienić kolor,wygląd, podświetlenie, czas podświetlenia. Aby wejść w ustawienia dotykamy raz ekran i wyskakuje pasek z opcjami. Po wybraniu ustawień nic nie ruszy automatycznie. Zmiany zostaną zastosowane po naciśnięciu Back. Mam nadzieje, że ten skrócony opis coś wam pomoże. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Databolaget Digital Alarm ClockZegarek z budzikiem. |
Aplikacje | patrikos23 | |
3D Digital ClockWidget trójwymiarowego zegarka |
[Widget] Digital clock (lg)widget zegara |
Tektronic Digital ClockZegar, Data |
Aplikacje | deltanet | |
SGSII Digital Clockwidget zegara |
Aplikacje | Casaya | |
[1.6+] iPhone Digital Clock WidgetMaksymalnie optymalizowany zegar wprost z Iphone'a na komórki z Androidem |
Alarm Clock Xtremebudzik |
[Widget] Digital Clock (Samsung Galaxy SII)widget zegarka znany z Samsunga Galaxy SII |
Aplikacje | ziomek | |
[2.2+] Puzzle Alarm Clock PROalarm |
Aplikacje | Casaya | |
[1.5+] WakeVoice vocal alarm clockalarm |
Aplikacje | Casaya | |