| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| lui754 | |
|
| Opis:
Opis zmiany skin'a Download: Pobieranie / Download:
|
||
| tropheus92 | |
|
| Wie ktoś jak ustawić żeby po kropce automatycznie wyskakiwała duża litera? _________________ |
||
| sebjar | |
|
| moj telefon odmawia mi zainstalowania tej aplikacji czy jest na to jakas rada?? nokia 5800 dziekuje |
||
| Jack | |
|
| Podziel się z nami jaki komunikat ci wyskakuje. | ||
| McEnter | |
|
| Nieprzyznany dostep do żądanej aplikacji.. tak wyskakuje. Co robić? Mam N97. |
||
| Jack | |
|
Kilka poradników jak to obejść wysyłam na pw. Mam nadzieję że poradzisz sobie |
||
| tropheus92 | |
|
| Też mógłbym poprosić o ten poradnik? Bo po HR od nowa nie mogę wgrać tej klawiatury ;/ | ||
| B rabbit | |
|
| Dlaczego nie mogę podpisać certyfikatu mimo iż jest wymagany ? Jakieś hasło ? Wolał bym nie łamać systemu. _________________ |
||
| Jack | |
|
| jakie hasło? Do archiwum? Odnośnie pierwszego pytania to nie wszystkie aplikacje podpisane certyfikatem będą działać _________________ |
||
| B rabbit | |
|
| Nie, hasło które być może trzeba wpisać w trakcie podpisywania. Tak tylko przypuszczam bo podpisać się nie da. _________________ |
||
| rafek18081997 | |
|
| też poprosze poradnik jak obejść problem prosze o poradnik mam ten sam problem co tropheus92 Podwójny post połączony // Jackson |
||
| MRacheron | |
|
| Myślę, że tutaj raczej jest konieczny będzie hack systemu. Ta klawiatura to z opery... Nie wiem jak u was, ale dla mnie mało wygodna, ponieważ małe literki są w niej... (Jak ktoś ma rysik to może i dobra) |
||