Autor Wiadomość
lui754 DayHand Input Napisany: 05 Gru 2009 08:07 DayHand Input   Postaw piwo autorowi tego posta

Opis:
  • Aplikacja zmienia wygląd i ustawienie klawiszy z normalnej na qwerty i na odwrót. mamy do wyboru wiele opcji. W trybie portret możemy wybrać klawiaturę qwerty do pisania smsa.

Opis zmiany skin'a

Download:
Pobieranie / Download:
tropheus92 DayHand Input Napisany: 03 Kwi 2010 07:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Wie ktoś jak ustawić żeby po kropce automatycznie wyskakiwała duża litera?

sebjar DayHand Input Napisany: 18 Kwi 2010 11:54   Postaw piwo autorowi tego posta
moj telefon odmawia mi zainstalowania tej aplikacji czy jest na to jakas rada??
nokia 5800
dziekuje
Jack DayHand Input Napisany: 19 Kwi 2010 08:05   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Podziel się z nami jaki komunikat ci wyskakuje.
McEnter DayHand Input Napisany: 20 Kwi 2010 08:06   Postaw piwo autorowi tego posta
Nieprzyznany dostep do żądanej aplikacji.. tak wyskakuje. Co robić?

Mam N97.
Jack DayHand Input Napisany: 20 Kwi 2010 08:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Kilka poradników jak to obejść wysyłam na pw. Mam nadzieję że poradzisz sobie kod emotikony: :)
tropheus92 DayHand Input Napisany: 21 Kwi 2010 07:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Też mógłbym poprosić o ten poradnik? Bo po HR od nowa nie mogę wgrać tej klawiatury ;/
B rabbit DayHand Input Napisany: 21 Lis 2010 10:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Dlaczego nie mogę podpisać certyfikatu mimo iż jest wymagany ? Jakieś hasło ?
Wolał bym nie łamać systemu.

Jack DayHand Input Napisany: 21 Lis 2010 11:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
jakie hasło? Do archiwum?

Odnośnie pierwszego pytania to nie wszystkie aplikacje podpisane certyfikatem będą działać

B rabbit DayHand Input Napisany: 21 Lis 2010 12:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie, hasło które być może trzeba wpisać w trakcie podpisywania. Tak tylko przypuszczam bo podpisać się nie da.

rafek18081997 DayHand Input Napisany: 05 Gru 2010 05:18   Postaw piwo autorowi tego posta

też poprosze poradnik jak obejść problem

prosze o poradnik mam ten sam problem co tropheus92

Podwójny post połączony // Jackson
MRacheron DayHand Input Napisany: 05 Gru 2010 05:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Myślę, że tutaj raczej jest konieczny będzie hack systemu.

Ta klawiatura to z opery... Nie wiem jak u was, ale dla mnie mało wygodna, ponieważ małe literki są w niej... (Jak ktoś ma rysik to może i dobra)