Autor Wiadomość
Jack Defend London Napisany: 01 Lis 2010 06:33 Defend London   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)

Opis:
  • Defend London to gra pokazująca prawdziwe budynki ikony miasta w 3D jest wykonana z zaawansowanych funkcji, takich jak korzystanie z Open GL, efektów atmosferycznych i sprzętowej akceleracji na telefonach takich jak Nokia N93, N95 ,N82,Omnia HD,Satio,Vivaz lub E90. Możesz walczyć z przyjacielem przez Bluetooth, a w niektórych poziomach kontrolować poprzez akcelerometr. Jedną z cech bardziej interesująca jest pseudo-multitouch na Nokii 5800 i innych dotykowych Nokiach nie mających multi toucha.

Moja opinia: wspaniała gra,na 5800xm wzorowe sterowanie,idealna grafika jak na tel bez akceleratora, na telefonach z akceleratorem 3d jest jeszcze lepsza kod emotikony: :) Ogólnie mówiąc szczerze polecam screeny mówia same za siebie

Wersja 1.0

Pobieranie / Download:

PrZeMeK 5230 Defend London Napisany: 01 Lis 2010 08:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Dosyć fajna gierka na 5230 świetnie działa kod emotikony: :]

Mateusz2000 Defend London Napisany: 23 Lut 2012 08:29   Postaw piwo autorowi tego posta
Właśnie szukałem takiej gry kod emotikony: :) .
Sonobori Defend London Napisany: 24 Lut 2012 08:01   Postaw piwo autorowi tego posta

U mnie pisze że jest to plik instalacyjny i może zepsuć telefon.
Mateusz2000 Defend London Napisany: 24 Lut 2012 09:20   Postaw piwo autorowi tego posta
Właśnie ściągnąłem na telefon i zacząłem instalować (mam Nokie E7 Komunikator) i wyskoczyło mi: ,,Ostrzeżenie zabezp.: Ta aplikacja służy tylko do programowania. Kontynuacja instalacji może spowodować poważne problemy z urządzeniem. Kontynuować?". Czy to mi nie zepsuje telefonu?
Jack Defend London Napisany: 24 Lut 2012 09:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Sonobori, Mateusz2000, Nic wam się nie stanie z telefonami

VTEC Defend London Napisany: 25 Lut 2012 10:46   Postaw piwo autorowi tego posta
No mi na satio niechce sie zainstalować błąd z certyfikatem (a telefon shakowany)
Laki1231 Defend London Napisany: 25 Lut 2012 10:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
VTEC, przed instalacją musisz włączyć patch installserve w roompatcher

satio12 Defend London Napisany: 28 Lut 2012 05:39   Postaw piwo autorowi tego posta
A ja mam po uruchomieniu gry obraz tylko na pół ekranu (satio)
damain333 Defend London Napisany: 22 Maj 2012 09:46   Postaw piwo autorowi tego posta
Sonobori napisał/a:
  • U mnie pisze że jest to plik instalacyjny i może zepsuć telefon.

zawsze tak pisze człowieku kod emotikony: :thumbdown: