| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mikizmiki | |
|
Ta aplikacja sprawi, że zadziwisz wszystkich i zostaniesz gwiazdą wieczoru! To magiczna sztuczka, dzięki której wszyscy uwierzą, że posiadasz niezwykłe zdolności. Cyfrowa moneta jest uwięziona w twoim telefonie. Zachowuje się zupełnie realistycznie, porusza się i dzwoni podczas potrząsania telefonem. Na koniec uwolnij monetę z ekranu i niech zmaterializuje się na twojej dłoni. Pobieranie / Download:
Hasło: symbiane.pl _________________ |
||
| boginia2010 | |
|
| to jest ekstra warto pobrać |
||
| xJAmaTOx | |
|
Powie mi ktoś o co w tym chodzi ?? _________________ |
||
| Jack | |
|
To ma niby akcelometr symulować a ty masz się nauczyć całej sekwencji aby numer Ci wyszedł _________________ |
||
| xJAmaTOx | |
|
| Mhm... A tobie Jackson, to wyszło ?? Ale Autor pisze 'Na koniec uwolnij monetę z ekranu i niech zmaterializuje się na twojej dłoni.' Mi tam lata ta moneta.. A jak nacisne 2 to znika i tyle sie dzieje Robie coś żle czy jak ?? :p [ Komentarz dodany przez: Jackson: 18 Gru 2010 08:36 ] Nie używam takich badziewi _________________ |
||
| Sokół | |
|
| Może ktoś napisze jak całą sztuczkę wykonać? | ||
| Jack | |
|
| Tak jak już pisałem trzeba nauczyć się sekwencji jaka jest pokazywana na filmie w aplikacji _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Digi Lights |
240x320 | Szymuś | |
SPB WalletUmożliwia przechowywanie haseł zaszyfrowanych za pomocą klucza 256bitowego |
Aplikacje | patrikos23 | |
Google Wallet zmieni smartfona w wirtualną kartę kredytową |
Newsy | patrikos23 | |
Google Wallet wchłania Google Checkout |
Newsy | Laki1231 | |