| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
| Opis:
Wersja 1.0.609 PL by TomoS Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| thedrill85 | |
|
| blad certyfikatu ! postaraj sie nastepnym razem lepiej | ||
| Jack | |
|
| thedrill85, Złam system i nie pisz głupot Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| kozak1234 | |
|
| witam ten program nie znajduje żadnych filmów gdy się weźmie odśwież liste plików wideo, mam takie pytanko jakim programem mógłbym odtworzyć takie pliki jaki: - WMV - MP4 - Avi - DivX dodam że mam telefon Nokie C6 z Symbianem w wersji s60v |
||
| Jack | |
|
| Jest jeszcze jeden program: www.symbiane.pl/july-player-vt16690.htm _________________ |
||
| bartekzero4 | |
|
| Ja mam satio i jedyny program który płynnie odtwarza filmy to smartmovie. Testowałem chyba wszystkie odtwarzacze i z każdym było coś nie tak,jednak Smartmovie działa bardzo dobrze. NIe odtwarza divx ale z avi i wmv sobie radzi świetnie, a większość filmów jest właśnie w avi. | ||
| PrZeMeK 5230 | |
|
Wreszcie będzie można obejrzeć filmy bez konwertowania . Tylko mam nadzieje ze na noki 5230 zadziała . Czas na test ^^"_________________ |
||
| Nokia c6 | |
|
| Na nokii c6 wyswietla sie informacja ze aplikacja nie jest kompatybilna z telefonem ???? Pisz normalną czcionką // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Nokia c6, Masz inne aplikacje. NP july player _________________ |
||
| pewex | |
|
| pod C6 polecam smart movie i julyplayer. | ||
| baras | |
|
| Zgadzam się z bartekzero4 ja też mam satio i tylko smartmovie działa dobrze a ten divx player to taki szajs ze sie nie da ogladac mam tez problem ze smart movie 4.15 bo mi wychodzi do menu zaraz po uruchomieniu ale wersja 3.41 działa i nic nie tnie nawet bez konwersji |
||
| lastmexican | |
|
| śmignie na 5800? | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
DivX PlayerOdtwarzacz plików wideo |
Aplikacje | BoRoS | |