Autor Wiadomość
Jack DivX player Napisany: 17 Paź 2010 01:03 DivX player   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)

Opis:
  • Niedawno pojawiła się najnowsza wersja znanej i lubianej aplikacji do odtwarzania filmów w formacie DivX. Aplikacja działa szybciej, stabilniej no i przede wszystkim certyfikat jest ważny kod emotikony: :] . Poprawiono także aplikacje od strony wizualnej (jest bardziej niebiesko kod emotikony: :P ) i dodano pokazowe filmik od początku wgrane w program. Można zauważyć także lepszą jakość odtwarzanego obrazu i dźwięku. Z nowych opcji mogę wymienić możliwość zmiany sortowania filmów. Jeszcze jedno. Aby przewijać filmy w tej wersji należy najpierw dać pauzę. Inaczej nie da rady. Żeby zainstalować trzeba koniecznie usunąć z telefonu poprzednie wersje programu. Gorąco polecam.

Wersja 1.0.609 PL by TomoS

Pobieranie / Download:

thedrill85 DivX player Napisany: 17 Paź 2010 06:36   Postaw piwo autorowi tego posta
blad certyfikatu ! postaraj sie nastepnym razem lepiej
Jack DivX player Napisany: 17 Paź 2010 06:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
thedrill85, Złam system i nie pisz głupot kod emotikony: :!:
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian

kozak1234 DivX player Napisany: 27 Paź 2010 09:11   Postaw piwo autorowi tego posta

witam
ten program nie znajduje żadnych filmów gdy się weźmie odśwież liste plików wideo,
mam takie pytanko jakim programem mógłbym odtworzyć takie pliki jaki:
- WMV
- MP4
- Avi
- DivX
dodam że mam telefon Nokie C6 z Symbianem w wersji s60v
Jack DivX player Napisany: 27 Paź 2010 03:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Jest jeszcze jeden program: www.symbiane.pl/july-player-vt16690.htm

bartekzero4 DivX player Napisany: 31 Paź 2010 11:44   Postaw piwo autorowi tego posta
Ja mam satio i jedyny program który płynnie odtwarza filmy to smartmovie. Testowałem chyba wszystkie odtwarzacze i z każdym było coś nie tak,jednak Smartmovie działa bardzo dobrze. NIe odtwarza divx ale z avi i wmv sobie radzi świetnie, a większość filmów jest właśnie w avi.
PrZeMeK 5230 DivX player Napisany: 31 Paź 2010 07:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Wreszcie będzie można obejrzeć filmy bez konwertowania . kod emotikony: :dance: Tylko mam nadzieje ze na noki 5230 zadziała . kod emotikony: :) Czas na test ^^"

Nokia c6 DivX player Napisany: 13 Lis 2010 02:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Na nokii c6 wyswietla sie informacja ze aplikacja nie jest kompatybilna z telefonem ????

Pisz normalną czcionką // Jackson
Jack DivX player Napisany: 13 Lis 2010 04:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Nokia c6, Masz inne aplikacje. NP july player

pewex DivX player Napisany: 14 Lis 2010 12:06   Postaw piwo autorowi tego posta

pod C6 polecam smart movie i julyplayer.
baras DivX player Napisany: 14 Lis 2010 06:34   Postaw piwo autorowi tego posta
Zgadzam się z bartekzero4 ja też mam satio i tylko smartmovie działa dobrze a ten divx player to taki szajs ze sie nie da ogladac mam tez problem ze smart movie 4.15 bo mi wychodzi do menu zaraz po uruchomieniu ale wersja 3.41 działa i nic nie tnie nawet bez konwersji kod emotikony: :thumbup:
lastmexican DivX player Napisany: 05 Gru 2010 03:43   Postaw piwo autorowi tego posta
śmignie na 5800?
1 2 »