Autor Wiadomość
Learni Dlaczego budzik nie działa przy wył. tel? Napisany: 28 Maj 2010 07:41 Dlaczego budzik nie działa przy wył. tel?   Postaw piwo autorowi tego posta
Nastawiam sobie budzik no i przy wył. tel. nie dzwoni... Telefon się niby włącza pojawia się to logo nokia i tyle.. i się wyłącza a budzik nie dzwoni. N79.
Enola Gay Dlaczego budzik nie działa przy wył. tel? Napisany: 28 Maj 2010 01:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Może RAMy Ci go wywalają. Telefon potrzebuje kupę pamięci na włączenie i do tego jeszcze budzik...

/Czcionka- /db

Learni Dlaczego budzik nie działa przy wył. tel? Napisany: 28 Maj 2010 02:09   Postaw piwo autorowi tego posta
128 MB to mu chyba wystarczy... Dodam że jak włłączam normalnie tel to też ma taki zawias, aplikacji mam około 100, może to przez to ?

Czyli mam rozumieć, że jak alarm się włącza to się włącza cały telefon z wszystkim moimi aplikacjami itp?
Enola Gay Dlaczego budzik nie działa przy wył. tel? Napisany: 28 Maj 2010 02:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie włącza wszystkich aplikacji bo telefon się nie włącza. Sprawdziłam na swojej N73. Telefon ma tylko lekki rozruch tyle aby włączyć budzik. Kiedy wyłączysz dźwięk działającego budzika dopiero wtedy pyta czy włączyć telefon.

128MB to raczej wystarczy na tysiąc budzików jednocześnie kod emotikony: :) Reasumując, jeśli nie jest to wina pamięci to... nie mam pojęcia czego. kod emotikony: :/ Może jednak nie działa przez te Twoje aplikacje.
/Czcionka- /db

chucky Dlaczego budzik nie działa przy wył. tel? Napisany: 28 Maj 2010 02:42   Postaw piwo autorowi tego posta

zaktualizuj sobie softa

Enola Gay Dlaczego budzik nie działa przy wył. tel? Napisany: 28 Maj 2010 02:45   Postaw piwo autorowi tego posta

Ale to chyba by równało się z usunięciem wszystkich aplikacji... Chyba ze masz je zainstalowane na karcie pamięci.
/Czcionka- /db

chucky Dlaczego budzik nie działa przy wył. tel? Napisany: 28 Maj 2010 02:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Enola Gay, nie jeżeli update zrobi przez telefon

Learni Dlaczego budzik nie działa przy wył. tel? Napisany: 28 Maj 2010 04:48   Postaw piwo autorowi tego posta
Wyjąłem kartę pamięci i spróbowałem i działa... Teraz pytanie co blokuje samo to że mam dużo aplikacji, czy aplikacje które są uruchamiane przy starcie systemu? A jakbym zainstalował inny program budzikowy to włączy się przy wyłączonym telefonie?
Jack Dlaczego budzik nie działa przy wył. tel? Napisany: 28 Maj 2010 04:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Napewno te które posiadają autostart. Co do innej aplikacji to każda korzysta z wbudowanego budzika więc efekt będzie ten sam

Enola Gay Dlaczego budzik nie działa przy wył. tel? Napisany: 28 Maj 2010 06:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Cos tu nie gra. Przecież jeśli telefon jest wyłączony to z jakiej okazji inne aplikacje przeszkadzają jak nie są uruchamiane? Włącza się tylko budzik, nic więcej.

Testowałam na swoim. Chyba że nasze telefony aż tak bardzo się różnią.

/Czcionka- /db