| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Learni | |
|
| Nastawiam sobie budzik no i przy wył. tel. nie dzwoni... Telefon się niby włącza pojawia się to logo nokia i tyle.. i się wyłącza a budzik nie dzwoni. N79. | ||
| Enola Gay | |
|
| Może RAMy Ci go wywalają. Telefon potrzebuje kupę pamięci na włączenie i do tego jeszcze budzik... /Czcionka- /db _________________ |
||
| Learni | |
|
| 128 MB to mu chyba wystarczy... Dodam że jak włłączam normalnie tel to też ma taki zawias, aplikacji mam około 100, może to przez to ? Czyli mam rozumieć, że jak alarm się włącza to się włącza cały telefon z wszystkim moimi aplikacjami itp? |
||
| Enola Gay | |
|
| Nie włącza wszystkich aplikacji bo telefon się nie włącza. Sprawdziłam na swojej N73. Telefon ma tylko lekki rozruch tyle aby włączyć budzik. Kiedy wyłączysz dźwięk działającego budzika dopiero wtedy pyta czy włączyć telefon. 128MB to raczej wystarczy na tysiąc budzików jednocześnie Reasumując, jeśli nie jest to wina pamięci to... nie mam pojęcia czego. Może jednak nie działa przez te Twoje aplikacje./Czcionka- /db _________________ |
||
| chucky | |
|
| zaktualizuj sobie softa _________________ |
||
| Enola Gay | |
|
| Ale to chyba by równało się z usunięciem wszystkich aplikacji... Chyba ze masz je zainstalowane na karcie pamięci. /Czcionka- /db _________________ |
||
| chucky | |
|
| Enola Gay, nie jeżeli update zrobi przez telefon _________________ |
||
| Learni | |
|
| Wyjąłem kartę pamięci i spróbowałem i działa... Teraz pytanie co blokuje samo to że mam dużo aplikacji, czy aplikacje które są uruchamiane przy starcie systemu? A jakbym zainstalował inny program budzikowy to włączy się przy wyłączonym telefonie? | ||
| Jack | |
|
| Napewno te które posiadają autostart. Co do innej aplikacji to każda korzysta z wbudowanego budzika więc efekt będzie ten sam _________________ |
||
| Enola Gay | |
|
| Cos tu nie gra. Przecież jeśli telefon jest wyłączony to z jakiej okazji inne aplikacje przeszkadzają jak nie są uruchamiane? Włącza się tylko budzik, nic więcej. Testowałam na swoim. Chyba że nasze telefony aż tak bardzo się różnią. /Czcionka- /db _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5800] Podwsietlone klawisze przy zablokowanym tel. |
Pytania i Problemy z telefonami | roberciktonie | |
[Samsung Galaxy S i9001] Nie właczający się budzik |
Pytania i Problemy | Darknes | |
[5800] Aparat nie działa , nie odtwarza filmów . |
Pytania i Problemy z telefonami | xJAmaTOx | |
Windows Phone 7.5 NIE doda nowych języków w starszych tel. |
Newsy | Laki1231 | |
Reklama w kieszeni? Dlaczego nie! |