| Temat Przesunięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| frogisl | |
|
Witam drodzy userzy Prosiłbym Was o pomoc w doborze telefonu. Mianowicie główne opcje jakie mnie interesują: - oglądanie filmów - muzyka - internet i reszta rozrywki ( aplikacje / gry ) - aparat nie musi być ful kul , ale taki w miarę przyzwoity by się przydał. Nie chodzi mi tutaj o konkretną markę - cena tak do 700pln ( używane również mogą być ). Z góry dziękuję i pozdrawiam. |
||
| Jack | |
|
| Nokia n82 ma wszystko czego Ci potrzeba. Możesz również rozejrzeć się za e90 bądź e72. _________________ |
||
| darkhitman | |
|
| ja bym polecal nokie e63.ma to co chcesz a nawet wiecej. _________________ |
||
| ziomek | |
|
| ja ci powiem tak najlepsza by była samsung omnia hd , nie mów że to szajsung bo to jeden z solidniejszych telefonów z symbianem śmiało mogep owiedzieć że jest chyba najlepszym z systemem s60v5 _________________ |
||
| Harmattan | |
|
Ziomek, to Twoje zdanie i nie każdy się musi z nim zgadzać Ja polecał bym Ci Nokie e72 ziomek: a czy ja mówię że musicie się zgadzać _________________ |
||
| frogisl | |
|
| Dziękuje za odpowiedzi wszystkie. Mam prośbę - moglibyście podać +/- danego telefonu ? Przeglądając różne fora o każdym telefonie jest 50/50 pozytywnych jak i negatywnych opinii. Dajmy na przykład nokię e90 - jeden mówi , że strasznie lipny telefon, rysuje mu się wszystko, zawiesza itp.. z zaraz następny, że to najlepszy telefon nokii. |
||
| Jack | |
|
| Jak nie mają pojęcia to mówią że wszystko rysuje wypukła klawiatura która zmieniasz na płaską i jest wszystko lux _________________ |
||
| frogisl | |
|
| Jackson , a może masz jeszcze jakieś inne propozycję ? Nokia e72 jakoś mnie nie przekonuję. n82 oraz e90 wydają się być bardzo dobre - chociaż e90 wygląda jak klasyczny " cegłofon" hehe |
||
| Jack | |
|
| Cegłofon? Pewnie masz rację ale jest bardziej długa niż szeroka więc dosyć wygodnie się ją nosi. Mój brat ją ma i w niczym mi jak i jemu to nie przeszkadza. Inne propozycje? Hmm... Ja bym oscylował między tymi dwoma a bardziej przekonywała by mnie n82 jeżeli chodzi o multimedialność. Posiada ona symbian w którym możesz pograć w n-gage 2.0 bez problemu i niedawno wyszły efekty kastor takie znakomite jak ma symbian fp2. Więcej do szczęścia nie potrzeba według mnie. _________________ |
||
| ziomek | |
|
| dobra to ja zupełnie zmienie temat , a co powiecie na samsung galaxy {I5700 zwykły nie S} widziałem do i tak ekran odpicowany w kosmos po prostu padłem jak zobaczyłem nie tylko bardzo wielki ale kolory wysmienite idalne do oglądania filmów , myzyka idzie tez bardzo dobrze , dobra przeglądarka internetowa bardzo wygodna . aparat 3mpix ale zdjęcia robi jak 5 . telefon kosztuje niewiem jakieś 500 zł i spełnia wszystkie twoje kryteria . _________________ |
||
| frogisl | |
|
| Jackson - poczytałem troszkę o tych telefonach, nokia n82 prezentuję się naprawdę ciekawie, ale sęk w tym, że wyświetlacz nie zachwyca swoją wielkością. Ziomek - całkiem przyzwoity telefon. Jednak poczytałem recenzję, gdzie bardziej chwalą poprzednika i7500 galaxy a i5700 równają do htc magic. Nie znam się za bardzo na telefonach, dlatego też nie kwestionuję Twoich słów jedynie piszę co przeczytałem. ..a właśnie , samsung Omnia nie jest lepszy od galaxy ? |
||
| ziomek | |
|
| o ile mówisz o zwykłej omni to galaxy jest o niebo lepszy . o ile mówisz o omni hd to to są dwa telefony z innej pułki cenowej aczkolwiek to zależy od punktu widzenia jaki system wolisz itp bo galaxy ma chyba andka {androida} a omnia symbka {symbiana} , andek i symbek są bardzo podobne ale jednak inne . co do i7500 kwestia gustu niby ma amoled i 5mpix ale ja bym wolał I5700 ogólnie ładniej wygląda jest taki no nie wiem młodzieżowy funkcjonalny prosty w obsłudze w sam raz dla każdego . _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[N97 Mini]Dobór ładowarki do nowej baterii |
Pytania i Problemy z telefonami | aro777 | |
Wybór telefonu |
Porównania, opinie i wybór telefonów | Harmattan | |
[Zakup]Telefonu |
Szukam | JoGr1954 | |
Wybór telefonu. |
Pogaduszki | KNA | |
[C6] Odblokowywanie telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | lucio03 | |
Kupno Telefonu |