| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| Nokia udostępniła nową wersję oprogramowania dla telefonu Nokia E72 oznaczoną numerem 081.003. Poprzednia wersja ma numer 071.004. Aktualizacja powinna być już dostępna dla polskich smartfonów E72 za pomocą aktualizacji w telefonie lub przy użyciu pakietu Nokia Suite. <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://www.symbianmobile.pl/images/stories/telefony/s60v3/E72/E72_2.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Na tą chwilę niestety oficjalna lista zmian nie jest dostępna. Zmiany jakie zauważyli użytkownicy to: Nowa wersja przeglądarki internetowej 7.3.1.32 Aplikacja email zaktualizowana do wersji 3.21 Aktualizacja za pomocą telefonu zajmuje jedynie 889KB. Czy pobraliście już najnowsze oprogramowanie do Waszych biznesowych smartfonów Nokia E72? Źródlo: symbianmobile.pl |
||
| Maverickproject | |
|
| Witam Ja pobrałem tą aktualizację, telefon jak by przyśpieszył, nie wiesza się a czasem mu się to zdarzało. Mam tylko jeden problem, nie mam polskiego języka można go jakoś wgrać proszę o pomoc. Telefon kupiłem w Nokii |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm pomijasz pkt z podmianą pliku _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[FAQ] Mały dla początkujących |
iPhone/iPod touch/iPad | xJAmaTOx | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[NOKIA] Paski na wyświetlaczu - usunięcie problemu |
Pozostałe | ppp208 | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Nowe oprogramowanie 081.003 dla Nokia E52 |
Newsy | Laki1231 | |
Nowe oprogramowanie 21.0.003 dla telefonu Nokia C5-03 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia E52 otrzymuje nowe oprogramowanie w wersji 091.003 |
Newsy | Laki1231 | |
Nokia E72 otrzymuje nowe oprogramowanie |
Newsy | Laki1231 | |