| Jaki telefon wybierzesz ? | ||
| Dotykowy | 46% [ 6 ] | |
| Rozsuwany | 15% [ 2 ] | |
| Z klapką | 0% [ 0 ] | |
| Klasyczny | 7% [ 1 ] | |
| Na korbkę | 30% [ 4 ] | |
| inny | 0% [ 0 ] | |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Linean | |
|
| Mam nokie5530 s60v5 i potrzebuje programu który umożliwi mi ustawianie plików do pobrania w kolejce . Mam wifi i dość dobry transwer więc czasami pobieram filmy , gry na telefon a później przerzucam na kompa . Lecz mam problem z grami w partach bo muszę co ok 1 H wchodzić w przegladarkę i klikać w kolejny link. A w nocy nie chce mi sie tego robić . Jest może jakiś program do którego wrzucił bym linki i on automatycznie pobierał by pliki . ( przydało by się auto rozpoznawanie kody Capatcha .) Dzięki |
||
| lui754 | |
|
| Nie spotkałem się z taką aplikacją. | ||
| Linean | |
|
| To zapytam jeszcze tu czy jest możliwość sprawdzenia prędkości wifi w telefonie bo żadne strony typu speedtest.pl nie działają | ||
| Brydol | |
|
| Na standardowej przeglądarce w Twoim telefonie strona Pobieranie / Download: powinna działać (jest to strona czeska, ale po wejściu zobaczysz licznik, a potem już wszystko jasne).
_________________ |
||
| Linean | |
|
| Trzeba wpisać link Pobieranie / Download: lecz strona pokazuje za każdym razem inny wynik ( chyba przez to ze czeska ) więc szukam dalej ale dzieki za fatygę
|
||
| Linean | |
|
| Znalazłem działającą Pobieranie / Download:
|
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[2.1+] Advanced Download Managermenadzer pobierania plików |
Aplikacje | Casaya | |
Turbo Download Manageraplikacja pobiera pliki z potrojna szybkoscia |
Aplikacje | Casaya | |
Download Buddymenager do pobierania |
Aplikacje | borek691 | |
Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium? |
Szukam | CocoChanels | |
Download Engine PROaplikacja do szybszego sciagania plików |
Aplikacje | Casaya | |
Mobile Download Acceleratorprzyśpieszanie podczas ściągania na telefon |
Aplikacje | raider3 | |
MP3 Music Download Proprogram do pobierania mp3 |
Aplikacje | Casaya | |
Z-managerZ-Manager jest programem do zarządzania plikami w telefonie oraz optymalizacji pracy systemu |
Aplikacje | patrikos23 | |
Z-managerZ-Manager jest programem do zarządzania plikami w telefonie oraz optymalizacji pracy systemu |
Aplikacje | patrikos23 | |
FIFA Manager 08 |
240x320 | Kryzelek | |