| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Normad21 | |
|
Dungeon Hunter 2 to kontynuacja przeboju z 2009 roku. Akcja gry rozpoczyna się 25 lat po wydarzeniach z części pierwszej. Gracz wciela się w postać syna nieśmiertelnego króla, a jego głównym zadaniem jest uratować królestwo Gothicus, stawiając przy tym czoła niezliczonym hordom stworów ciemności. Całość rozgrywki sprowadza się (tak, jak w przypadku "jedynki") do masowej eksterminacji rzeszy przeciwników, zdobywania doświadczenia i zbierania coraz lepszego ekwipunku. [Gameloft] Dungeon Hunter 2 HD v1.00(6) Symbian^3 Signed Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
|
||
| karem93 | |
|
| wejdzie na vivaz???? | ||
| patrikos23 | |
|
| Pobierz i sprawdź. Nie widze problemu. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| karem93, z S^3 i taką grafą jaka jest na moim tel, niestety nie, szkoda czasu _________________ |
||
| karem93 | |
|
| dlaczego???????? ale włączam grę i pykam na nią i niby coś się ładuje ale się nie włącza |
||
| Laki1231 | |
|
Za mało pamięci ram może dlatego się wyłącza? Nie masz GPU bo to Nokia _________________ |
||
| karem93 | |
|
| a to pamiec telefonu to pamiec ram? kurde musi byc jakis sposob bo gierka dobra | ||
| Harmattan | |
|
| Nie, pamięć telefonu to nie pamięć ram. I NIE NIE MA SPOSOBU, gdyż to jest S^3 a nie s60v5. Nawet GPU nie masz w Vivaz. Nie odpalisz tej gry, i daj sobie spokój, po prostu telefon jest za słaby. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Mirror: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| zone22 | |
|
| W nokii 700 nie da się stworzyć bohatera, przez co nie da się zagrać. Wszyscy użytkownicy tego telefonu mają ten problem, nie tylko ja. Niepotrzebnie wydałem na tą grę 3zł w Ovi sklepie ;p uważajcie. | ||
| Laki1231 | |
|
| zone22, symbian belle brak kompatybilności z grami;) myślałem, że to tylko problem BETY, mi na belle gre wyłączało _________________ |
||
| kalach | |
|
Ile mamy czekać, aż wypuszczą wersję działającą na Nokia 700 |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Dungeon Hunter 3 HDHack'n'Slash |