| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Normad21 | |
|
Kiedy obudziła się ciemność, zło ogarnęło ziemie Gothicus. Odkryj tajemnicę spisku przeciwko królestwu, wędrując przez lochy i walcząc z okrutnymi potworami. Ciesz się grą i wykonaj wszystkie zadania oraz zbierz niezliczone przedmioty w mrocznym świecie fantasy. - Wciągająca atmosfera fantazji w grafice 3D - Ponad 100 przedmiotów: broni i części zbroi - Ekscytujące walki w czasie rzeczywistym - 5 wróżek, które będą pomagać w misjach supplied by dedomil Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Qabrix | |
|
| to działa na dotyk? | ||
| Casaya | |
|
| Qabrix, pobierz i sprawdz... sam przy okazji sie dowiem... _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Skoro ma taką rozdzielczość to napewno. _________________ |
||
| Skorsik | |
|
| Fajna gierka coś typu heroes lore | ||
| Mikelowczyk | |
|
| Bez dyskusji naprawdę najlepsza gra w jaką grałem. To po-prostu esencja wybornosci i niesamowitości. Naprawdę gra na bardzo wysokim poziomie. 9.5/10 Na noki 5230 śmiga. Jesli komuś się pojawia na połowę ekranu zalecam coś takiego Menu-->Ustawienia->Menedżer Aplikacji-->Zainstalowane Aplikacje-->Wybieramy naszą grę <w tym przypadku Dungeon Hunter III-->Opcje-->Zestaw Ustawień-->Klawiatura ekranowa--> wyłącz. Naprawdę warto w to zagrać. Polecam i mam nadzieje ze pomogłem ;;] Pzdr. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Dungeon Hunter 3 HDHack'n'Slash |
Gry | Normad21 | |
Dungeon Hunter 3RPG |
240x320 | Normad21 | |
Dungeon Hunter 2 HDRPG |
Gry | Normad21 | |
Dungeon Hunter 2 HDRPG |
Gry | Normad21 | |