| Autor | Wiadomo¶ć | |
|---|---|---|
| makaveli912 | |
|
| Witam gdy wrzuce jakis filmik na telefon nokia e50 to dzwiek normalnie odtwarza ale gorzej z obrazem. obraz stoi w miejscu pokaze sie pierwszy obraz i dalej nic stoi. Czym to moze bys spowodowane? filmiki z kamery normalnie odtwarza a wrzucone nie juz probowalem konwertowac i to samo;/ dodam ze ostatnio aktualizowalem soft na najnowszy | ||
| Harmattan | |
|
| makaveli912, po prostu za słaby tel na to. U mnie na Satio zwykłe filmy też się tn±, nawet po skonwertowaniu. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| makaveli912, konwertuj http://symbiane.pl/any-dv...nal-vt20212.htm _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| E50 nie ma kodeków do dekodowania MPEG4. Tylko 3gp. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| TheBesteva, tak więc niech konwertuje program ma obdsługe 3GP;p _________________ |
||
| makaveli912 | |
|
| konwertowalem xilisoft do 3gp i to samo, moze wybrałem zle 3gp bo byly rozne rodzaje tego formatu nie wiem | ||
| Laki1231 | |
|
| makaveli912, zrób tym co dałem i będzie ok _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| makaveli912 | |
|
| dzieki wielkie a znasz moze jakis dobry program do podpisywania programow certyfikatem bo mam cer z key niby ale jak podpisuje to nadal blad w tel ze certyfikat sie skaczyl itp | ||
| Laki1231 | |
|
| makaveli912, to znaczy, że masz lipny cert. To co dałem działa na 100% _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Python - co to jest i do czego służy?Wszystko wyja¶nione |
Python | xJAmaTOx | |
[5530] Ogólny bł±d systemu przy odtwarzaniu filmików z YouTu |
Pozostałe | lui754 | |
[E50] Restart przy poł±czeniu przez USB |
Pytania i Problemy z telefonami | adam5530 | |
Automatycznie przeł±cz się z 3G na WiFi, gdy tylko jest dostAlcatel-Lucent oferuje mobilno¶ć Wi-Fi |
Newsy | xJAmaTOx | |
Orange rozdaje darmowe SMS-y. Jest tylko jeden warunek... |
Operatorzy GSM | Laki1231 | |
Zmowa cenowa: trudno jest kontrolować ceny przy tak dużej ko |
Newsy | ziomek | |
[E50] VBag |
Pytania i Problemy z telefonami | kikizmb | |
[e50] helloOX |
Szukam | kierzon | |
[E50] Pokemon crystal |
Szukam | stopapl123 | |
Lepszy dĽwięk |