| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| jaco588 | |
|
| Witam, otóż jak w temacie zainstalowałem ovi mapy na mój telefon tj. Nokia e51. Po zainstalowaniu nigdzie ich niema gdzie one są ?? [ Komentarz dodany przez: Satio: 26 Lip 2011 09:54 ] Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. Następnym razem prosze o więcej uwagi przy zakładaniu nowych tematów. //Satio |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie ma map czy nie ma aplikacji? _________________ |
||
| jaco588 | |
|
| Niema aplikacji. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Pobieranie / Download:
Spróbuj to _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| jaco588 | |
|
| Laki a one są darmowe czy jak ? Ok juz mam dzienki Laki. [ Komentarz dodany przez: Satio: 26 Lip 2011 10:05 ] Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Używaj oppcji edytuj.//Satio |
||
| Laki1231 | |
|
| Tak są darmowe, mapy trzeba z neta ściągnąć przez OVI SUITE lub z jakiegoś serwera i dac na kartę pamięci do folderu CITIES _________________ |
||
| jaco588 | |
|
| Masz może jakiś link ? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie ale połącz się telefon z OVI SUITE tam jest zakładka mapy. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| jaco588, nie trzeba. zainstaluj nokia Ovi suite. Podłącz telefon i sciagniesz zaktualizowane mapy.Tyle filozofii _________________ |
||
| jaco588 | |
|
aha sprubuje co wyjdzie to napisze [ Komentarz dodany przez: Satio: 26 Lip 2011 09:16 ] Ortografia. //Satio |
||
| SpeedJet | |
|
| Jeśli masz odinstalowane mapy to podłącz telefon kablem USB do komputera, zainstaluj oprogramowanie Nokia Ovi Suite i po uruchomieniu wybierz ostatnią ikonę na pasku zadań, będzie to aktualizacja oprogramowania w telefonie. Jak coś wykryje zostaniesz o tym poinformowany też w telefonie; będziesz musiał zaakceptować zainstalowanie aktualizacji. Potem możesz przejść do panelu z mapami i pobrać mapy krajów jakie Ciebie interesują. |
||
| jaco588 | |
|
| Wgrałem mapę Polski przez program ovi suite i dalej bierze kasę jak gupi _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia OVI MapsMapy i wskazówki dojazdu czyli nawigacja |
Aplikacje | patrikos23 | |
[6720 c] Brak map w ovi maps |
Pytania i Problemy z telefonami | Mati2616 | |
[C6] usunięcie map Ovi z telefonu |