Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
vivro [E51] Czy da się podgłosić ? Napisany: 29 Lip 2011 01:16 [E51] Czy da się podgłosić ?   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam
Mam pytanie do użytkowników jak i osób które używąły tego telefonu, mnie bardzo dziwi w nim to jak cicho gra na słuchawkach miałem wcześniej nokie 5300 to słuchawki ledwo wyrabiały a tutaj grają strasznie cicho a między 1 poziomem skali głośności a ostatnim jest bardzo nie wielka różnica. Jest jakiś program bądź integracja w soft która to poprawia ?
Pozdrawiam

[ Komentarz dodany przez: stankovi23: 29 Lip 2011 02:49 ]
Nazwa tematu poprawiona na bardziej zrozumiałą.
Casaya [E51] Czy da się podgłosić ? Napisany: 29 Lip 2011 01:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
zwiekszenie basu,ale nie zainstalujesz jak nie masz złamanego systemu.

http://symbiane.pl/patch-bass-boost-vt13394.htm

a tak to mozesz użyć inny odtwarzacz muzyki np
TTpod
http://symbiane.pl/ttpod-...pod&start=0

lub GGpod

http://symbiane.pl/ggpod-...pod&start=0

Harmattan [E51] Czy da się podgłosić ? Napisany: 29 Lip 2011 01:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
vivro, albo spróbuj tego http://symbiane.pl/nokia-...ach-vt24097.htm .

vivro [E51] Czy da się podgłosić ? Napisany: 29 Lip 2011 01:39   Postaw piwo autorowi tego posta

satio, próbowałem i żadnej różnicy.
No właśnie mam złamanego systemu, czekam na certyfikat z naszej strony robiącej je. I w tedy się wezmę za łamanie systemu aplikacją
Casaya [E51] Czy da się podgłosić ? Napisany: 29 Lip 2011 01:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
vivro, co?????

Jak masz złamany system to niepotrzebny ci certyfikat...

[ Komentarz dodany przez: Satio: 29 Lip 2011 01:59 ]
Zapewne nie dopisał słowa "nie" radziu kod emotikony: :)

vivro [E51] Czy da się podgłosić ? Napisany: 29 Lip 2011 02:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Ah przepraszam właśnie nie dopisałem słowa "nie "
jaco588 [E51] Czy da się podgłosić ? Napisany: 29 Lip 2011 02:16   Postaw piwo autorowi tego posta

vivro, ja mam e51 i na słuchawkach gra nawet nawet bas jest duży i wgl. Aha jak umisz to wgraj se nowego softa ja już mam wersje 410.34.001

vivro [E51] Czy da się podgłosić ? Napisany: 29 Lip 2011 02:25   Postaw piwo autorowi tego posta

No ja wczoraj wgrałem najnowszą wersję jaką mi pokazywał program Ovi na PC. Teraz tylko czekam na certyfikat i dopiero w tedy się zacznie zabawa. Bo jest tyle ciekawych aplikacji a nic prócz motywów zainstalować nie mogę. Kurde też nokia coś wymyśliła z certyfikatami miałem kiedyś N-Gage, N70 i nie było niczego takiego. Ja mam słuchawki HS-47 i basu to na nich wgl. nie słychać ale denerwuje mnie to że autobus potrafi zagłuszyć dzwięk w słuchawkach. A te same słuchawki przy N5300 ledwo co dawały radę. Czyli mówicie program do odtwarzania może coś dać ?
jaco a co daję twój soft ? Czym się różni od wersji mojej
Laki1231 [E51] Czy da się podgłosić ? Napisany: 29 Lip 2011 02:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
Moze badziewne słuchawki a nie telefon. Pozatym cicho gra dla waszego dobra, jest przepis Unii że nie moze jakiejśc tam skali przekroczyć.

jaco588 [E51] Czy da się podgłosić ? Napisany: 29 Lip 2011 02:29   Postaw piwo autorowi tego posta

No lepiej chodzi, nie tnie się i wgl. A może masz coś z wejściem na słuchawki przeczyść je i spróbuj inne słuchawki podłączyć czy jest różnica. Odtwarzacz raczej niema nic do tego.

Laki1231 [E51] Czy da się podgłosić ? Napisany: 29 Lip 2011 02:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
jaco588, wejście nie ma nic do tego tylko słuchawki.

vivro [E51] Czy da się podgłosić ? Napisany: 29 Lip 2011 02:35   Postaw piwo autorowi tego posta

No mam 2 pary słuchawek obie grają tak samo. No ja rozumiem że unia itd. ale mnie autobus zagłusza. a tym bardziej skala dziwnie chodzi jak juz pisałem miedzy 1 poziomem głośności a ostatnim prawie wgl. nie ma różnicy.
Słuchawki podepnę do N5300 grają potwornie głośno a w E51 niestety dużo ciszej.
1 2 »