| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| jaco588 | |
|
| Witam, mam pewien problem otóż próbując wyrobić certyfikat przez OPDA wyskakuje mi error, tzn. zarejestrowałem się dzisiaj rano i podałem wszystkie dane potrzebne do wyrobienia certa. Po kilku godzinach wchodzę na stronę i wyskakuje mi error : UCenter info: Can not connect to MySQL server Error: Errno:0 Co to jest ?? Pozdrawiam Jaco588. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| jaco588, bo OPDA sie psuje.dlatego właśnie stankovi23 wstrzymał wyrabianie certyfikatów. _________________ |
||
| jaco588 | |
|
aha to pzdr dla mnie wg. nie idzie wyrobić ?? czy może jest jakiś inny sposób ?[nie dubluj postów.kolejne duble będą konczyły sie ukaraniem warnem radziubaker <06.07.2011 i 19.41> ] |
||
| Casaya | |
|
| jaco588, chyba jest jeszcze jedna strona do wyrabiania certyfikatów ale nie wyrabiałem.ja mam system shackowany http://symbiane.pl/stronk...23390.htm#73091 _________________ |
||
| jaco588 | |
|
| sorry za zdublowanego posta ale laga miałem _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| jest jeszcze jedna stronka do wyrabianiu certów.Nie podam bo reklama jesli to jest niepolskie forum to możesz.w regulaminie pisze tylko o zakazie reklamowania polskich konkurencyjnych for. 2.5 Na forum obowiązuje zakaz reklamowania polskich stron w linkach i haśle pliku, dopuszczalne są tylko te strony które zaakceptuje admin. // radziubaker _________________ |
||
| jaco588 | |
|
| zkorzystałem z tej stronki Pobieranie / Download: z tematu http://symbiane.pl/nowa-m...tow-vt17192.htm i po 3 min miałem certa
_________________ |
||
| Casaya | |
|
| więc temat rozwiązany i zamykam. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia N73 Error przy wgrywaniu softa |
Pytania i Problemy z telefonami | dudi2580 | |
[5800] Ważność certyfikatu wygasła przy instalacji gg |