| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| bartekziom15 | |
|
Czy jest jakikolwiek sposób do złamania hasła karty pamięci.? Nie zakładałem na nią hasła. Niestety po resecie telefonu wyskoczył komunikat o podanie hasła. Szukałem w Google sposobu. Żaden nie pomógł. Mogę ją nawet z formatować aby karta była do użytku Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| Laki1231 | |
|
| To sformatuj pod komputerem;) programem chyba mmcmedic tak się zwał. | ||
| d00b | |
|
| Podłącz telefon do komputera w trybie "Transfer plików", potem w Moim Komputerze kliknij na ikonkę dysku przenośnego ( Twojej karty ) prawym przyciskiem myszy i formatuj. Potem będzie ok _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie będzie ok musisz zrobić przez czytnik bo telefon będzie nadal o kod wołał. Swoją drogą 12345 spróbuj. _________________ |
||
| d00b | |
|
Miałem e51 pół roku. Wiem co mówię, bo nie raz to robiłem _________________ |
||
| bartekziom15 | |
|
| wybierając transfer danych wyskakuje błąd. ze muszę podać hasło. Czytnik nie wykrywa karty pamięci | ||
| Laki1231 | |
|
| To tak jak ja mówiłem poczekaj znajdę poradnik jak się to robiło. Włącz Xplore, wciśnij "0" i zaznacz opcję pokazywania plików systemowych i ukrytych plików, przejdź do lokalizacji C:\sys\data\mmcstore. Następnie w przypadku menadżera X-Plore kliknij Menu->Plik->Podgląd hex. W nim znajduje się hasło do karty pamięci. Wygląda to tak: W tym przypadku hasło do karty pamięci to "haslo". _________________ |
||
| bartekziom15 | |
|
| Niestety. Wyskoczyło mi haslo mojej dotychczasowej karty pamieci 512 mb do ktorej znam hasło. Kiedy wkladam 1 gb ktorą chcialem odzyskac robie tak jak wyzej. Wyskakuje takie same hasło jak w 512 ktore nie pasuje. | ||
| Laki1231 | |
|
| To komplikuje sprawę bo jak byś nie zmieniał karty to hasło by było. _________________ |
||
| bartekziom15 | |
|
| Musi być jakiś sposób! | ||
| Laki1231 | |
|
| A hasło założyłeś na karte na tym telefonie do którego wkładasz czy na innym? [REKLAMA] Proszę sprawdź ten sposób. Zakaz reklamowania polskich stron www // Jackson _________________ |
||
| bartekziom15 | |
|
| nie zakładałem hasła. Bo Resecie telefonu pojawiło się hasło. | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[e51] Jak odzyskać wyrobiony i stracony/zgubiony certfikat? |
Pytania i Problemy z telefonami | jaco588 | |
[SE K810] Jak odzyskać skasowany sms? |
Pytania i Problemy z telefonami | MRacheron | |
[5800] ID karty pamięci SDJak poznać swoje ID? |
Pytania i Problemy z telefonami | miechu | |
Ikona obecności karty pamięci |
Modyfikacje | daanielito | |
[Modyfikacja] Ikonka karty pamięci na pulpicie(Memory card indicator) na os9.2 - FP1 |
Modyfikacje | Jack | |
Karty pamięci z prędkością zapisu 80MB/s |
Akcesoria & Gadżety | Laki1231 | |