Autor Wiadomość
bartekziom15 [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? Napisany: 14 Sty 2011 07:31 [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci?   Postaw piwo autorowi tego posta
Czy jest jakikolwiek sposób do złamania hasła karty pamięci.? Nie zakładałem na nią hasła. Niestety po resecie telefonu wyskoczył komunikat o podanie hasła. Szukałem w Google sposobu. Żaden nie pomógł. Mogę ją nawet z formatować aby karta była do użytku kod emotikony: :(

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23
Laki1231 [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? Napisany: 14 Sty 2011 07:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
To sformatuj pod komputerem;) programem chyba mmcmedic tak się zwał.
d00b [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? Napisany: 14 Sty 2011 07:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Podłącz telefon do komputera w trybie "Transfer plików", potem w Moim Komputerze kliknij na ikonkę dysku przenośnego ( Twojej karty ) prawym przyciskiem myszy i formatuj.

Potem będzie ok kod emotikony: :)

Laki1231 [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? Napisany: 14 Sty 2011 07:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie będzie ok musisz zrobić przez czytnik bo telefon będzie nadal o kod wołał. Swoją drogą 12345 spróbuj.

d00b [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? Napisany: 14 Sty 2011 09:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Miałem e51 pół roku. Wiem co mówię, bo nie raz to robiłem kod emotikony: :nerd:

bartekziom15 [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? Napisany: 15 Sty 2011 08:00   Postaw piwo autorowi tego posta
wybierając transfer danych wyskakuje błąd. ze muszę podać hasło. Czytnik nie wykrywa karty pamięci
Laki1231 [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? Napisany: 15 Sty 2011 09:11   Postaw piwo autorowi tego posta

To tak jak ja mówiłem poczekaj znajdę poradnik jak się to robiło.

Włącz Xplore, wciśnij "0" i zaznacz opcję pokazywania plików systemowych i ukrytych plików, przejdź do lokalizacji C:\sys\data\mmcstore. Następnie w przypadku menadżera X-Plore kliknij Menu->Plik->Podgląd hex. W nim znajduje się hasło do karty pamięci. Wygląda to tak:

W tym przypadku hasło do karty pamięci to "haslo".

bartekziom15 [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? Napisany: 15 Sty 2011 09:37   Postaw piwo autorowi tego posta
Niestety. Wyskoczyło mi haslo mojej dotychczasowej karty pamieci 512 mb do ktorej znam hasło. Kiedy wkladam 1 gb ktorą chcialem odzyskac robie tak jak wyzej. Wyskakuje takie same hasło jak w 512 ktore nie pasuje.
Laki1231 [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? Napisany: 15 Sty 2011 09:56   Postaw piwo autorowi tego posta

To komplikuje sprawę bo jak byś nie zmieniał karty to hasło by było.

bartekziom15 [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? Napisany: 15 Sty 2011 10:17   Postaw piwo autorowi tego posta
Musi być jakiś sposób!
Laki1231 [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? Napisany: 16 Sty 2011 09:11   Postaw piwo autorowi tego posta

A hasło założyłeś na karte na tym telefonie do którego wkładasz czy na innym?

[REKLAMA]

Proszę sprawdź ten sposób.

Zakaz reklamowania polskich stron www // Jackson

bartekziom15 [E51] Jak odzyskać hasło karty pamięci? Napisany: 16 Sty 2011 02:26   Postaw piwo autorowi tego posta
nie zakładałem hasła. Bo Resecie telefonu pojawiło się hasło.
1 2 »