| Temat Zamknięty przez: sadam81 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Grzenio | |
|
| Cze, mam problem z SB na sybmiane.pl gdy wchodzę z telefonu Opera Mini SB widać lecz parę godzin wstecz, nie da się go przesunąć w duł ani górę. Mogę pisać i jest to widoczne dla innych użytkowników oprócz mnie. Jest na to jakaś rada? Pozdro. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Ponieważ opera mini nie odtwarza Javascript. Zainstaluj Opera Mobile i powinno być ok. Poza tym wiele razy na forum o tym było. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Nie da sie.Opera mini jest bardzo ograniczona.Mozna tylko z opery full pisac.takze ze skyfire i jak dobrze pamietam z Dolphin. Ale za to te przegladarki pobieraja wiecej transferu danych. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak przejdziemy na bb3 to można pomyśleć o mobilnej wersji z sb. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Wież używam neta w fonie tylko w domu i szkole (wi-fi) więc z transferem nie ma problemu, już pobieram Opere Mobile i zobaczymy jak to działa. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
radziubaker, Skyfire nie działa w polsce od prawie 2 lat A dolphina chyba nie ma na symbiana. Jest jeszcze alternatywna Digia@Web z obsługą flasha, ale jest bardzo okrojona w porównaniu do Opery i chyba tylko na v5 _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Grzenio | |
|
| Działa Na Opera Mobile dzięki do zamknięcia. Zamykam. // sadam81 _________________ |
||
| Casaya | |
|
Chcialem jeszcze dodac ze skyfire dziala ale na androida tylko.Stanek cos mowil ze dziala mu justin.tv a polandzie takze dziala skyfire _________________ |
||
| Jack | |
|
| W operze mini wybierz opcję jednokolumnową (czy widok mobilny - różnie się to nazywa zależnie od wersji) i przejdź na dół _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[i8910] Nie działające gry. |
Pytania i Problemy z telefonami | Sztywny84 | |
[N96] Nie działające dzwonki wideo |
Pytania i Problemy z telefonami | danek-94 | |
[samsung i5800] - nie działające gry oraz pytanie dotyczące |
Pytania i Problemy z telefonami | ChArY | |