| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wojtek3 | |
|
| Witam Poszukuję sposobu na odtworzenie gier online na nokii e51. Mam Operę Mobile 11 jednak nie mogę otworzyć gier online ,flash także mam ale nie wiem czy to ma coś wspólnego. z góry dziękuję |
||
| patrikos23 | |
|
| Z tego co mi wiadomo to puki co nie ma takiej przeglądarki. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| testowałem już kilka przeglądarek i na żadnej gry online nie chodzą. _________________ |
||
| wojtek3 | |
|
kolegom na nokiach działają gry on line ale to już dotykowce są |
||
| Laki1231 | |
|
Tak na dotykowcach na wbudowanej przeglądarce otwiera gry FLASH. Ale co z tego jak nie ma obsługi sterowania przynajmniej na razie nawet na Nokii N97 mimo, że ma klawiaturę nie da się pograć. No chyb, że ktoś to obszedł już ale o tym nie słyszałem._________________ |
||
| wojtek3 | |
|
| u kumpla na e7 pod grą pisze chyba synchronizuj z telefonem i wtedy na strzałkach i na dotyku idzie grać | ||
| A.Wesker | |
|
| e7 to nie n97.Ma bardziej rozbudowaną przeglądarke pod systemem ANNA. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
wojtek3, bardzo ciekawe opcja ciekawe czy na N8 będziemy mieli takie rozwiązanie._________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Ryczałtowe gry online na telefonach w Orange |
Newsy | ziomek | |
[E51] Gry z nokii n-gage na n-gage 2.0? |
Pytania i Problemy z telefonami | Exfeletes | |
PrzeglądarkaHelp! |
Szukam | sztywny46 | |
Przeglądarka w telefonie |
Pytania i Problemy z telefonami | Suubi | |
Moja ulubiona przeglądarka to:ankieta z ciekawości bo znalazłem newsa który mnie zaskoczył.. |
Pogaduszki | xJAmaTOx | |
Przeglądarka WWW na... kalkulatorze! |
Newsy | Laki1231 | |