| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| jaco588 | |
|
| Witam, mam taki problem z telefonem Nokia e51 otóż telefon sam się wyłącza chodź mam pełną baterie. Czy to wina softu czy czego ? | ||
| Casaya | |
|
| jaco588, możliwe że softu.zrób hard reset *#7370# Nie znam historii telefonu.może spadł albo coś innego.wtedy trzeba brat pod uwagę uszkodzenie mechaniczne.ale najpierw zrób hard reset. _________________ |
||
| jaco588 | |
|
aha dobra jutro się w to byda bawił dzisiaj już mi się niechce _________________ |
||
| Baton | |
|
według mnie hard reset pomoże jak nie to pisz co się dzieję_________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Baton,nie dubluj postów.Przeczyść też styki,sprawdz czy nie są odgięte bo możliwe ze wina leży po tej stronie. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| jaco588 | |
|
| Wesker, przeczyściłem styki i narazie przez całą noc i trochę dnia się nie wyłączył dzinki ; ). _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| A jak problem nadal będzie to proponuje format karty pamięci, i najnowszego softa wgrać. _________________ |
||
| jaco588 | |
|
| Laki mam najnowszego softa wgranego a formata tez szczele. _________________ |
||
| Baton | |
|
Przypomniało mi się , że miałem ten telefon przez krótki czas i też miałem taki problem. Musisz częściej przeczyścić go od środka, ale to pomagało na kilka dni potem znowu to samo. Innego sposobu nie znalazłem, a długo nad tym siedziałem Hard Reset też nie pomógł więc nie potrzebnie usuniesz aplikacje..._________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| jaco588 | |
|
| Dzienki za inf Baton. Ortografia//patrikos23 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[E51] Telefon wyłączył się po czym się nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | maniexd | |
[E51] Czy da się podgłosić ? |
Pytania i Problemy z telefonami | vivro | |
[E51] Nie chcę się włączyć |
Pytania i Problemy z telefonami | user | |
Nokia [E51] Nie włącza się. |
Pytania i Problemy z telefonami | jaco588 | |
[E51] Jaki Anti-Virus wybrać na mój telefon? |
Pytania i Problemy z telefonami | pawel21021999 | |
[E51] Nie ładuje się i nie włącza |