Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
Didek2 [E51] Wygasłe certyfikaty przy instalacji gier Napisany: 23 Gru 2010 08:12 [E51] Wygasłe certyfikaty przy instalacji gier   Postaw piwo autorowi tego posta
Czesc ,jestem nowy na tym forum ,jesli zły dział to przepraszam.
Mam taki problem mianowicie :
Posiadam Nokię E51.
Chcę zainastalować TIBIEME ,która jest dopasowana do modelu E51.
Sciagam ,wrzucam na kartę pamięci .
Wkładam do telefonu kartę sim ,klikam Biuro/Menadżer Plików/Karta Pamięci/Inne/TibiaME.
Wychodzi Przygotowywanie do instalacji pozniej Czy zainstalować TibieME klikam TAK po około 20 sekundach wychodzi coś że wygasły ,dane ,certyfikat moze byc jeszcze nie uzywany.
Nie wiem co dalej pisze ponieważ ten komunikat jest na dwie sekundy.
Co zrobić ? Próbowałem juz kilka razy ,pobierałem instalkę na nowo i nic.
Ustawienia ustawione że instalowanie instalowanie oprogramowania Wszystko.
Co zrobić ? Proszę o rady/odpowiedzi.
kod emotikony: :lol-above: kod emotikony: :lol-above:

Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Proszę o więcej uwagi przy zakładaniu kolejnych tematów. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Proszę się z nim zapoznać zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson
patrikos23 [E51] Wygasłe certyfikaty przy instalacji gier Napisany: 23 Gru 2010 08:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/20
musisz podpisać aplikacje lub złamać system-poszukaj w dziale poradniki

Didek2 [E51] Wygasłe certyfikaty przy instalacji gier Napisany: 23 Gru 2010 08:19   Postaw piwo autorowi tego posta
A gdzie ten dział jest ?Bo w s60v3 nie ma takiego.
patrikos23 [E51] Wygasłe certyfikaty przy instalacji gier Napisany: 23 Gru 2010 08:21   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/20
tu jak podpisać aplikację
http://symbiane.pl/jak-po...ian-vt15111.htm

a tu jak złamać system
http://symbiane.pl/zobacz...0v5-vt16088.htm

firedevil [E51] Wygasłe certyfikaty przy instalacji gier Napisany: 23 Gru 2010 08:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Zapewne twój temat zaraz zostanie(mozliwe),że przeniesiony do ''Pytania i Problemy z telefonami'',ale to nie jest ważne.Prawdopodobnie nie masz złamanego symbiana.Najpierw poproś o certyfikat.Tu masz link http://symbiane.pl/certyf...nie-vt16740.htm .Poproś ''stankovi23'' ,by ci ten certyfikat wyrobił.A póżniej zajrzyj do poradników jak złamac symbina.Pozdrawiam kod emotikony: :)
Didek2 [E51] Wygasłe certyfikaty przy instalacji gier Napisany: 23 Gru 2010 08:26   Postaw piwo autorowi tego posta
Nie rozumiem tego pierwszego ,muszę podpiąć telefon pod komputer? (nie posiadam kabla usb. Posiadam czytnik kart pamięci )
firedevil [E51] Wygasłe certyfikaty przy instalacji gier Napisany: 23 Gru 2010 09:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Poproś najpierw o wyrobienie certyfikatu.Link podałem ci już wcześniej.Następnie będziesz musiał bodajże poczekać 24h na ten certyfikat.Pózniej odnajdż i ściągnij z tego forum program pt. hello ox.Dalej podpisz go programem(link do niego podał ci patrikos23).Zaś na sam koniec,gdy bedziesz juz miał podpisanego hello ox'a zainstaluj go na swojej komórce i ciesz się przerobionym symbianem
bartek50003 [E51] Wygasłe certyfikaty przy instalacji gier Napisany: 23 Gru 2010 10:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Po co? Wystarczy, że przesuniesz date o pare lat wcześniej. Cofaj się co rok i sprawdzaj czy działa. Jak będzie że cert nie ważny JUŻ, to cofaj dalej, a jak będzie że nie ważny JESZCZE, to daj do przodu o pare miesięcy.