Autor Wiadomość
shedt [E52] Aplikacja demotywatory Napisany: 26 Sty 2012 02:47 [E52] Aplikacja demotywatory   Postaw piwo autorowi tego posta
Szukam aplikacji na e52 pozwalającą przeglądać demotywatory
z ovi niestety nie można pobrać

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>
xJAmaTOx [E52] Aplikacja demotywatory Napisany: 26 Sty 2012 03:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
shedt, spróbuj to:

Pobieranie / Download:

Autor postu otrzymał pochwałę.
shedt [E52] Aplikacja demotywatory Napisany: 26 Sty 2012 09:11   Postaw piwo autorowi tego posta
coś nie chce działać, instaluje się lecz później w SMART INSTALLER wyskakuje aby:
Pobieranie / Download:
Laki1231 [E52] Aplikacja demotywatory Napisany: 26 Sty 2012 09:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
A jak wybierasz to co się dzieje?

shedt [E52] Aplikacja demotywatory Napisany: 26 Sty 2012 09:39   Postaw piwo autorowi tego posta
zainstalowałem pliczek sis i przy normalnej instalacji zainstalowało mi
SMART INSTALLER, w który wchodzę i dalej się instaluje aplikacje demotywatory lecz po zainstalowaniu wybija do folderu APLIKACJE i jest zwiecha (zaznaczony jest SMART INSTALLER ) lecz nie mogę się poruszać po ikonach, następnie po odwieszeniu wyskakuje owy komunikat.

I tak w kółko
Laki1231 [E52] Aplikacja demotywatory Napisany: 26 Sty 2012 09:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Smart Installer wymaga podłączenia do neta, tak jest w przypadku mobilnego gadu

shedt [E52] Aplikacja demotywatory Napisany: 26 Sty 2012 09:48   Postaw piwo autorowi tego posta
tak na początku pyta się o połączenie, wybieram no i przebiega ta instalacja prawidłowo i później się dzieje to co już napisałem
xJAmaTOx [E52] Aplikacja demotywatory Napisany: 26 Sty 2012 09:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
wybierz yes ?

shedt [E52] Aplikacja demotywatory Napisany: 26 Sty 2012 11:12   Postaw piwo autorowi tego posta
.......
oczywiście przecież mówię że następnie instalacja dalej idzie
Laki1231 [E52] Aplikacja demotywatory Napisany: 26 Sty 2012 11:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Mi się wydaje pe to co całkowitą wyżej jest nie na twój tel innej wersjibtrxeba użyć. Niekompatybilne.