| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| shedt | |
|
| Szukam aplikacji na e52 pozwalającą przeglądać demotywatory z ovi niestety nie można pobrać <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> |
||
| xJAmaTOx | |
|
| shedt, spróbuj to: Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| shedt | |
|
| coś nie chce działać, instaluje się lecz później w SMART INSTALLER wyskakuje aby: Pobieranie / Download:
|
||
| Laki1231 | |
|
| A jak wybierasz to co się dzieje? _________________ |
||
| shedt | |
|
| zainstalowałem pliczek sis i przy normalnej instalacji zainstalowało mi SMART INSTALLER, w który wchodzę i dalej się instaluje aplikacje demotywatory lecz po zainstalowaniu wybija do folderu APLIKACJE i jest zwiecha (zaznaczony jest SMART INSTALLER ) lecz nie mogę się poruszać po ikonach, następnie po odwieszeniu wyskakuje owy komunikat. I tak w kółko |
||
| Laki1231 | |
|
| Smart Installer wymaga podłączenia do neta, tak jest w przypadku mobilnego gadu _________________ |
||
| shedt | |
|
| tak na początku pyta się o połączenie, wybieram no i przebiega ta instalacja prawidłowo i później się dzieje to co już napisałem | ||
| xJAmaTOx | |
|
| wybierz yes ? _________________ |
||
| shedt | |
|
| ....... oczywiście przecież mówię że następnie instalacja dalej idzie |
||
| Laki1231 | |
|
| Mi się wydaje pe to co całkowitą wyżej jest nie na twój tel innej wersjibtrxeba użyć. Niekompatybilne. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Demotywatory dostępne w Ovi Sklepie |
Newsy | Laki1231 | |
[E52] X-Clear |
Szukam | lolo.24 | |
Problem z E52 |
Pytania i Problemy z telefonami | Kolor | |