Autor Wiadomość
tomonek [e52] Błąd z kamerą po nagraniu filmiku Napisany: 28 Cze 2011 07:10 [e52] Błąd z kamerą po nagraniu filmiku   Postaw piwo autorowi tego posta
Wysłany: Dzisiaj 16:04 e52 kamera
Witam!

W noki e52 po nagraniu filmiku około 30min (waga 350mb) następne nagranie filmu jest niemożliwe, gdyż po 15-20 sek kamera się ścina... wyłączam aparat - wyłącza się 2-5min.

Jak już się tel ustatkuje i chcę ponownie nagrać filmik, pojawia się komunikat: "nieoczekiwany błąd kamery. Wyłącz i włącz telefon". Po wykonaniu polecenia, da się kręcić, lecz przez 15-20 sec bo inaczej się ścina... i kółko się kręci...

Skasowałem nagranie 30min i problem ustąpił. Więc nagrałem jeszcze raz 30min, następnie znowu był problem....

Wolnego miejsca na mojej karcie pamięci mam jeszcze 1,3GB...

W czym może tkwić problem?

Nie pomaga wgranie na nowo oprogramowania, ani reset ustawień *#7370#.

Czy to są te wady i niedopracowania e52? Mimo, że kupiłem tel tego roku w kwietniu w salonie Play? (nie początkowy model)

Pozdrawiam!

Poprawione zgodnie z regulaminem.
2.2 Użytkownik musi zakładać tematy w odpowiednich działach. Tematy założone w złych działach będą przenoszone do odpowiednich przez moderatorów. // radziubaker

Następnym razem KOSZ
Casaya [e52] Błąd z kamerą po nagraniu filmiku Napisany: 28 Cze 2011 07:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
tomonek, albo telefon nie daje rady albo powinienes sformatować karte pamieci.Skoro Hard Reset i soft nie pomaga to to jest ostatnie wyjscie.potem juz raczej tylko gwarancja

edit;jesli wgrałeś sam oprogramowanie to masz prawdopodobnie po gwarancji jesli taką masz

tomonek [e52] Błąd z kamerą po nagraniu filmiku Napisany: 28 Cze 2011 07:29   Postaw piwo autorowi tego posta
hmmm format karty, po prostu włożę inną.

A co do gwar. to ja przez Ovi się aktualizuje, to nie ma się utraty gwar kod emotikony: :)

Zapoznałem się z warunkami.
Marq94 [e52] Błąd z kamerą po nagraniu filmiku Napisany: 28 Cze 2011 07:35   Postaw piwo autorowi tego posta

A jaką masz kartę pamięci ? Class 4? Jeżeli nie to nie tylko ty masz takie problemy. Ponieważ na kartach o mniejszym zapisie po prostu ona nie wyrabia. A jak sam widzisz filmy ważą nie mało ; )

Pzdr.

Laki1231 [e52] Błąd z kamerą po nagraniu filmiku Napisany: 28 Cze 2011 07:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
Ten telefon jest trochę wadliwy przeważnie problem rozwiązuje aktualizacja plus hard reset.

Casaya [e52] Błąd z kamerą po nagraniu filmiku Napisany: 28 Cze 2011 07:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Laki1231, telefon aktualizowany,hard reset robiony i dalej lipa.

Laki1231 [e52] Błąd z kamerą po nagraniu filmiku Napisany: 28 Cze 2011 07:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
Uszkodzona karta pamięci? Zapełnia do pewnego momentu i dalej się nie da miałem tak z PenDrive spróbuj inną kartę,

tomonek [e52] Błąd z kamerą po nagraniu filmiku Napisany: 28 Cze 2011 07:57   Postaw piwo autorowi tego posta
Nagrywam film na inna kartę pamięci, więc cierpliwości.

O 20,30 dam odpowiedź.

Nie wiem jaka klasa, gdyż była już włożona do telefon po kupnie.

Edit
Na starej kacie 1GB jest wszystko ok, teraz tylko format tej z która były problemy, jak pomoże lub nie to dam znać.

Pozdrawiam!

po sformatowaniu karty, i nagraniu 40 min filmu.

Następne odpalenie kamery i działa. - widocznie była wina karty pamięci

jeśli będzie coś się działo, dam znać