| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| tomonek | |
|
| Wysłany: Dzisiaj 16:04 e52 kamera Witam! W noki e52 po nagraniu filmiku około 30min (waga 350mb) następne nagranie filmu jest niemożliwe, gdyż po 15-20 sek kamera się ścina... wyłączam aparat - wyłącza się 2-5min. Jak już się tel ustatkuje i chcę ponownie nagrać filmik, pojawia się komunikat: "nieoczekiwany błąd kamery. Wyłącz i włącz telefon". Po wykonaniu polecenia, da się kręcić, lecz przez 15-20 sec bo inaczej się ścina... i kółko się kręci... Skasowałem nagranie 30min i problem ustąpił. Więc nagrałem jeszcze raz 30min, następnie znowu był problem.... Wolnego miejsca na mojej karcie pamięci mam jeszcze 1,3GB... W czym może tkwić problem? Nie pomaga wgranie na nowo oprogramowania, ani reset ustawień *#7370#. Czy to są te wady i niedopracowania e52? Mimo, że kupiłem tel tego roku w kwietniu w salonie Play? (nie początkowy model) Pozdrawiam! Poprawione zgodnie z regulaminem. 2.2 Użytkownik musi zakładać tematy w odpowiednich działach. Tematy założone w złych działach będą przenoszone do odpowiednich przez moderatorów. // radziubaker Następnym razem KOSZ |
||
| Casaya | |
|
| tomonek, albo telefon nie daje rady albo powinienes sformatować karte pamieci.Skoro Hard Reset i soft nie pomaga to to jest ostatnie wyjscie.potem juz raczej tylko gwarancja edit;jesli wgrałeś sam oprogramowanie to masz prawdopodobnie po gwarancji jesli taką masz _________________ |
||
| tomonek | |
|
| hmmm format karty, po prostu włożę inną. A co do gwar. to ja przez Ovi się aktualizuje, to nie ma się utraty gwar Zapoznałem się z warunkami. |
||
| Marq94 | |
|
| A jaką masz kartę pamięci ? Class 4? Jeżeli nie to nie tylko ty masz takie problemy. Ponieważ na kartach o mniejszym zapisie po prostu ona nie wyrabia. A jak sam widzisz filmy ważą nie mało ; ) Pzdr. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ten telefon jest trochę wadliwy przeważnie problem rozwiązuje aktualizacja plus hard reset. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Laki1231, telefon aktualizowany,hard reset robiony i dalej lipa. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Uszkodzona karta pamięci? Zapełnia do pewnego momentu i dalej się nie da miałem tak z PenDrive spróbuj inną kartę, _________________ |
||
| tomonek | |
|
| Nagrywam film na inna kartę pamięci, więc cierpliwości. O 20,30 dam odpowiedź. Nie wiem jaka klasa, gdyż była już włożona do telefon po kupnie. Edit Na starej kacie 1GB jest wszystko ok, teraz tylko format tej z która były problemy, jak pomoże lub nie to dam znać. Pozdrawiam! po sformatowaniu karty, i nagraniu 40 min filmu. Następne odpalenie kamery i działa. - widocznie była wina karty pamięci jeśli będzie coś się działo, dam znać |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
[E52] Błąd podczas włączania kamery |
Pytania i Problemy z telefonami | infidel | |
Tytuł piosenki granej w tle filmiku. |
Szukam | gall. | |
Jak zrobic coś takiego na swojej noki jak na tym filmiku... |
Szukam | Dan2126 | |