Temat Zamknięty przez: Casaya
Autor Wiadomość
tomonek [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS Napisany: 05 Lip 2011 02:04 [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS   Postaw piwo autorowi tego posta
Czy da się zwiększyć głośność dzwonka oraz sms?

Np w LG wpisywało się kod i się głośność zwiększała lub samsungu avili - podobnie jak lg

Istnieje jakiś podobny kod? lub inna formuła edycji?

Pozdrawiam!

[ Komentarz dodany przez: Laki1231: 05 Lip 2011 02:10 ]
Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. //Laki1231
Laki1231 [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS Napisany: 05 Lip 2011 02:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
Jedynie ta głośność co jest w ustawieniach profilu lub wybrać inny dźwięk. Tego typu kody na Nokii nie działają.

tomonek [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS Napisany: 05 Lip 2011 02:24   Postaw piwo autorowi tego posta
no tak, ale jak napisałem każdy dźwięk na max głośności ustawionej jest dla mnie za cichy.

Musi być jakaś modyfikacja głośności ponad seryjna normę.

Pozdrawiam!
Casaya [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS Napisany: 05 Lip 2011 03:17   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
tomonek, może jest jakiś patch.ale nie widziałem.możliwe że dziś wieczorem zrzuce ci jakieś dzwonki.mam taka paczkę dzwonków.jeśli tego już nie będziesz słyszał to niestety nie będzie wina telefonu tylko uszu... kod emotikony: ;P kod emotikony: :hihi:

A.Wesker [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS Napisany: 05 Lip 2011 03:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie ma zadnego kodu do głośności dzwonka.Jedynie w profilu.Heh,niektórzy zapominają że uszy sie myje a nie wietrzy!

Proszę następnym razem unikać tego typu komentarzy.to nie przystoi supportowi.

Radziubaker

tomonek [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS Napisany: 05 Lip 2011 08:17   Postaw piwo autorowi tego posta
co wy z tymi uszami kod emotikony: :P słyszę telefon.. kod emotikony: ;P ale jak np jadę rowerem to już sms-a nie słyszę... a mam standardowy sms noki
Casaya [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS Napisany: 05 Lip 2011 09:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
tomonek, nie mam tych dzwonków.ale zdobęde dla ciebie.czekam tylko na upload od kumpla z Węgier.

naprawde robią wrażenie

Harmattan [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS Napisany: 05 Lip 2011 09:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
tomonek, ustaw sobie piosenkę całą na dzwięk esa, wtedy zawsze usłyszysz. Ja mam metal na dzwięk esa, i zawsze słysze kod emotikony: :D

Laki1231 [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS Napisany: 05 Lip 2011 10:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
tomonek, nie ty jeden na mieście w hałasie nie słyszysz trzymając w kieszeni, nic na to nie poradzisz. TO NIE MOTOROLA ANI SONY ERCISSON aby mieć takie modyfikacje.

A.Wesker [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS Napisany: 06 Lip 2011 03:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie wiem macie problemy.Ja mieszkam w najwiekszym miescie w kraju i słysze kazdy dzwonek.Jeśli masz problem bo jest cichy dla ciebie to włącz wibracje.

tomonek [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS Napisany: 06 Lip 2011 04:51   Postaw piwo autorowi tego posta
nie róbcie ze mnie idioty... Mam wibracje... Także mieszkam w Warszawie... i jeśli nie ma możliwości zwiększenia głośności to ja sobie poradzę.

zwiększę sobie głośność komputerowo pliku audio może pomoże,

Pozdrawiam, temat można usunąć lub coś z nim zrobić bo nie o to mi chodziło...
A.Wesker [E52] Czy można zwiększyć głośność dzwonka oraz SMS Napisany: 06 Lip 2011 04:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Nikt nie rozbi z ciebie idioty.Przeciez wibracje czuc w spodniach.