| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| tomonek | |
|
| Czy da się zwiększyć głośność dzwonka oraz sms? Np w LG wpisywało się kod i się głośność zwiększała lub samsungu avili - podobnie jak lg Istnieje jakiś podobny kod? lub inna formuła edycji? Pozdrawiam! [ Komentarz dodany przez: Laki1231: 05 Lip 2011 02:10 ] Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. //Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| Jedynie ta głośność co jest w ustawieniach profilu lub wybrać inny dźwięk. Tego typu kody na Nokii nie działają. _________________ |
||
| tomonek | |
|
| no tak, ale jak napisałem każdy dźwięk na max głośności ustawionej jest dla mnie za cichy. Musi być jakaś modyfikacja głośności ponad seryjna normę. Pozdrawiam! |
||
| Casaya | |
|
tomonek, może jest jakiś patch.ale nie widziałem.możliwe że dziś wieczorem zrzuce ci jakieś dzwonki.mam taka paczkę dzwonków.jeśli tego już nie będziesz słyszał to niestety nie będzie wina telefonu tylko uszu... _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Nie ma zadnego kodu do głośności dzwonka.Jedynie w profilu.Heh,niektórzy zapominają że uszy sie myje a nie wietrzy! Proszę następnym razem unikać tego typu komentarzy.to nie przystoi supportowi. Radziubaker _________________ |
||
| tomonek | |
|
co wy z tymi uszami słyszę telefon.. ale jak np jadę rowerem to już sms-a nie słyszę... a mam standardowy sms noki |
||
| Casaya | |
|
| tomonek, nie mam tych dzwonków.ale zdobęde dla ciebie.czekam tylko na upload od kumpla z Węgier. naprawde robią wrażenie _________________ |
||
| Harmattan | |
|
tomonek, ustaw sobie piosenkę całą na dzwięk esa, wtedy zawsze usłyszysz. Ja mam metal na dzwięk esa, i zawsze słysze _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| tomonek, nie ty jeden na mieście w hałasie nie słyszysz trzymając w kieszeni, nic na to nie poradzisz. TO NIE MOTOROLA ANI SONY ERCISSON aby mieć takie modyfikacje. _________________ |
||
| A.Wesker | |
|
| Nie wiem macie problemy.Ja mieszkam w najwiekszym miescie w kraju i słysze kazdy dzwonek.Jeśli masz problem bo jest cichy dla ciebie to włącz wibracje. _________________ |
||
| tomonek | |
|
| nie róbcie ze mnie idioty... Mam wibracje... Także mieszkam w Warszawie... i jeśli nie ma możliwości zwiększenia głośności to ja sobie poradzę. zwiększę sobie głośność komputerowo pliku audio może pomoże, Pozdrawiam, temat można usunąć lub coś z nim zrobić bo nie o to mi chodziło... |
||
| A.Wesker | |
|
| Nikt nie rozbi z ciebie idioty.Przeciez wibracje czuc w spodniach. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
[N97] Czy można zwiększyć dźwięk w słuchawkach? |
Pytania i Problemy z telefonami | greeduz | |
[N95] Jak zwiększyć głośność i jakość głośnika ? |