| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Tawarisz | |
|
| Mam taki malutki problem z Nokią E52. Niedawno sobie sprawiłem i drażni mnie jedna rzecz - jak biegam po menusach i odtwarzaczach to non stop używam przycisku "wróć". Zawsze tak się poruszałem po każdym telefonie i systemie i myślałem, że to norma. Jednak w tej Nokii zastosowano rozwiązanie, które mnie niesamowicie irytuje - "wróć" nie wyłącza odtwarzacza tylko przechodzi "wyżej" a aplikacja zostaje uruchomiona. Dzięki temu po 5 minutach biegania po menusach mam powłączane 5 różnych aplikacji (kalendarz, notatki, odtwarzacz itp.) i później muszę wszystkie po kolei wyłączać. Czy da się jakoś ustawić aby same sie wylaczaly po bezczynnosci np po minucie? Albo zeby chociaz zamiast wroc zastosowac opcje wyjdz tym samym klawiszem? Licze na jakas wasza porade bo jest to dosc irytujace w Nokii to zamykanie "na piechote" po kolei kazdej aplikacji. | ||
| patrikos23 | |
|
| Zainstaluj program JbakTaskman i po uruchamiaj programy, które często używasz i się nie wyłączają. Potem wejdź w JbakTaskmana i ustaw dla każdego programu osobno ( w zasadach programu) na Zniszcz po przywróceniu. _________________ |
||
| Tawarisz | |
|
no tak ale przez to musze miec wlaczony program non stop ktory bedzie wylaczal inne Czy istnieje jakas mozliwosc zeby oby sie to bez instalacji specjalnego programu? |
||
| patrikos23 | |
|
| Nie ma innego sposobu. Ja korzystam z tej opcji i nie narzekam. Program ten mało obciąża telefon. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Tawarisz | |
|
| ok, no to dzieki w takim razie [ Komentarz dodany przez: patrikos23: 31 Sty 2011 08:55 ] Zamykam. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Jaką aplikacje przetłumaczyć?Jeżeli mi się uda przetłumacze aplikację którą Podasz na język polski |
Aplikacje | Meler | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[Iphone 4] Jak wyłaczyć programy działający w tle |
Pytania i Problemy | energy2008 | |
[E52] Aplikacje typu Time Lapse |
Szukam | Tawarisz | |
[e52] Jak zhakować?? |
Pytania i Problemy z telefonami | szymekjudo96 | |
[Nokia E52] - Jak shackować? |