| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Tawarisz | |
|
| Witam Mam kilka aplikacji ktore mialem fabrycznei w telefonie jak np gg czy facebook ale jak je uruchamiam to wlaczaja sie przez erawap a chce aby uzywaly Wifi bo po co placic. Ktos wie jak i gdzie to ustawic? |
||
| Jack | |
|
| W aplikacji lub w menadrzeże aplikacji. Jeżeli nie będzie takich opcji to nie ustawisz tego _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Da się wchodzisz w USTAWIENIA-ŁĄCZNOŚĆ- TU SZUKASZ sieci i priorytet na WiFi ustawiasz najwyższy;) [ Komentarz dodany przez: Jackson: 10 Sty 2011 04:05 ] Chyba w e52 nie ma takich ustawień ale czekamy na odpowiedź autora _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| odpal przeglądarkę i ustawieniach zmień punkt dostępu na wifi-u mnie bynajmniej tak działa _________________ |
||
| Tawarisz | |
|
Dzieki ale mam tylko połowicznty sukces. Przegladarka ktora uzywam (w tej chwili to opera mobile) wchodzi przez Wifi. Zrobilem tak jak podali koledzy z 2 ostanich postów ale niestety tak jak pisalem na poczatku. Mam juz wbudowane przez producenta facebook i youtube a tam nie wejde bo chce sie laczyc ale tylko za pomoca wap (mimo ze priorytetem 1 jest WIFI) Moze jeszcze jakies pomysly? |
||
| patrikos23 | |
|
| zrób tak jak napisałem wyżej tylko we wbudowanej przeglądarce-zapomniałem w tamtym poście dopisać. _________________ |
||
| Tawarisz | |
|
W głownej mam tylko dostep: zawsze pytaj albo internet. Jak wybralem internet oczywiscie nic nie musialem potwierdzac. Zobacze czy mi kase zgoli to bede wiedziec przez co sie lacze Przez wbudowana dziala wszystko ale znowu nie mam na pełny ekran filmików Na Operze dalej nie odtwarza |
||
| patrikos23 | |
|
| w takim razie nie wiem w czym tkwi problem _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Może zaktualizuj sobie FW;) nawet przez NSU pamiętaj o kopii zapasowej. _________________ |
||
| Tawarisz | |
|
| moze to kwestia programu? Co polecacie do ogladania filmow na youtube, zamiast xenozu? | ||
| Jack | |
|
| Program YouTube _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
[5228] Łaczenie sie z internetem za pomocą drugiego telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | kiszka45 | |
[C6] Przycina sie internet WiFi |