Autor Wiadomość
Tawarisz [E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? Napisany: 10 Sty 2011 12:59 [E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi?   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam
Mam kilka aplikacji ktore mialem fabrycznei w telefonie jak np gg czy facebook ale jak je uruchamiam to wlaczaja sie przez erawap a chce aby uzywaly Wifi bo po co placic. Ktos wie jak i gdzie to ustawic?
Jack [E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? Napisany: 10 Sty 2011 03:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/1
W aplikacji lub w menadrzeże aplikacji. Jeżeli nie będzie takich opcji to nie ustawisz tego

Laki1231 [E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? Napisany: 10 Sty 2011 03:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
Da się wchodzisz w USTAWIENIA-ŁĄCZNOŚĆ- TU SZUKASZ sieci i priorytet na WiFi ustawiasz najwyższy;)

[ Komentarz dodany przez: Jackson: 10 Sty 2011 04:05 ]
Chyba w e52 nie ma takich ustawień ale czekamy na odpowiedź autora kod emotikony: ;)

patrikos23 [E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? Napisany: 10 Sty 2011 04:10   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/20
odpal przeglądarkę i ustawieniach zmień punkt dostępu na wifi-u mnie bynajmniej tak działa

Tawarisz [E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? Napisany: 10 Sty 2011 06:00   Postaw piwo autorowi tego posta
Dzieki ale mam tylko połowicznty sukces. Przegladarka ktora uzywam (w tej chwili to opera mobile) wchodzi przez Wifi. Zrobilem tak jak podali koledzy z 2 ostanich postów ale niestety tak jak pisalem na poczatku. Mam juz wbudowane przez producenta facebook i youtube a tam nie wejde bo chce sie laczyc ale tylko za pomoca wap (mimo ze priorytetem 1 jest WIFI) kod emotikony: :/
Moze jeszcze jakies pomysly?
patrikos23 [E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? Napisany: 10 Sty 2011 06:02   Postaw piwo autorowi tego posta

zrób tak jak napisałem wyżej tylko we wbudowanej przeglądarce-zapomniałem w tamtym poście dopisać.

Tawarisz [E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? Napisany: 10 Sty 2011 06:11   Postaw piwo autorowi tego posta
W głownej mam tylko dostep: zawsze pytaj albo internet. Jak wybralem internet oczywiscie nic nie musialem potwierdzac. Zobacze czy mi kase zgoli to bede wiedziec przez co sie lacze kod emotikony: :)

Przez wbudowana dziala wszystko ale znowu nie mam na pełny ekran filmików kod emotikony: :/
Na Operze dalej nie odtwarza
patrikos23 [E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? Napisany: 10 Sty 2011 07:41   Postaw piwo autorowi tego posta

w takim razie nie wiem w czym tkwi problem

Laki1231 [E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? Napisany: 10 Sty 2011 07:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
Może zaktualizuj sobie FW;) nawet przez NSU pamiętaj o kopii zapasowej.

Tawarisz [E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? Napisany: 11 Sty 2011 05:25   Postaw piwo autorowi tego posta
moze to kwestia programu? Co polecacie do ogladania filmow na youtube, zamiast xenozu?
Jack [E52] Jak ustawić automatyczne łaczenie sie przez WiFi? Napisany: 11 Sty 2011 05:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/1
Program YouTube