| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| vrob3l26 | |
|
Mam tel nokia e52 i niewiem jak odpalic na niej gry n-gage bo gry sis sie normalnie instaluje a tych nie pomoże kto edit: jak instaluje gry to mi wyskakuje delected file is corupted czy jakos tak i mi usuwa gre [ Komentarz dodany przez: leo20: 16 Wrz 2010 02:26 ] nie pisz posta pod postem tylko edytuj poprzedni |
||
| ziomek | |
|
| Próbowałeś zainstalować n-gage installer od nowa . _________________ |
||
| Jack | |
|
| E52 to fp2 więc jeśli uruchomisz 20% gier to będzie sukces. Ten błąd file is cupported masz dlatego, że nie posiadasz przerobionych gier. Na pw Ci je wyśle _________________ |
||
| vrob3l26 | |
|
ściągnąłem sobie ze stronki n-gage emulator do e52 ale tak jak mówię kaszana z grami tylko dema mi się instalują a w dema to sam wiesz jak sobie pograć można jak byś mógł jakiegoś linka podesłać do tych gierek przerobionych tylko darmowego |
||
| Jack | |
|
| Na niezłamanym systemie dużo nie zrobisz. Gry pobieraj z chomika do którego wysłałem Ci link a następnie wrzucaj do folderu n-gage na karcie _________________ |
||
| vrob3l26 | |
|
| złamał bym system tylko nie znam sie na tym i moge tylko cos popindolic i tel bedzie do kosza wiec wolalbym tego uniknac | ||
| bartek406 | |
|
| mógłbym prosić na PW link do gier na niezłamany system? | ||
| Jack | |
|
| Tu są: www.symbiane.pl/wszystkie...e-20-vt5504.htm _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
N-Gageplatforma n-gage PL |
N-Gage 2.0 | patrikos23 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |