| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| chester121 | |
|
| witam schakowalem sobie softa mam 54.003 i mam mieszane uczucia bo myslalem ze po wgraniu niebrandowanego softa nie bede mial programow typu traveler i innych ktore zajmuja miejsce, dodatkowo xplorer pokazuje ze dysk D czyli ram mam 47MB z 47MB a nokia e52 ma 128MB czy mozna jakos to zmienic i jak odinstalowac programy (np traveler) ktorychnie potrzebuje I jeszcze jedno co zauwazylem to slabszy zasieg w 3,5G teraz mam 2 kreski w tym samym miejscu gdzie przed hakowaniem mial 4 lub 5 mozna jakos sprawdzic lub nastawic antene??? pzdr i prosze o odpowiedzi w miare przystepne gdyz w tych sprawach jestem poczatkujacym (moj pierwszy tel z symbianem) Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//Laki1231 |
||
| Laki1231 | |
|
| Ram masz 128MB z czego Nokia dała około 50 +- 10% nic nie zrobisz systemu musi na czymś działać. Co do zasięgu hakowanie nie ma na to wpłyeu. _________________ |
||
| chester121 | |
|
| nie rozumiem. pamieci ma byc 128MB a xplore pokazuje mi np teraz (wolne 38.0 MB / 38.0 MB ) wiec system zabiera mi okolo 80-90 MB napewno cos sie uruchamia czego nie potrzebuje i pytanie jak i co mozna wyzucic. no i jak pozbyc sie programow juz zainstalowanych podczas flashowania. |
||
| Casaya | |
|
| Co do zasięgu to sprawdź czy masz w ustawieniach----połączenia----tryb podwójny czy UMTS a co do czegoś co możesz mieć uruchomione to masz program KillMe do zamykania niepotrzebnych procesów http://symbiane.pl/killme-vt23540.htm Linków prowadzących do forum nie kodujemy.//patrikos23 _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| chester121, programów podczas flashowania edytując softa i dopiero go wgrywając. _________________ |
||
| chester121 | |
|
| a jest gdzies opisane jak sie to edytuje zeby wywalic co mi niepotrzebne?? | ||
| Laki1231 | |
|
| Jak źle zrobisz to telefon do kosza. http://symbiane.pl/nokia-...are-vt23216.htm http://symbiane.pl/sha1cr...ash-vt23217.htm Nie takie proste to jest szukasz wszystkich plików jednej aplikacji i je usuwasz. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Flashowanie telefonu za pomocą programu Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
Flashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care SuiteFlashowanie martwego telefonu za pomocą Nokia Care Suite |
Hacked Symbian/Flashing | Meler | |
[X6] Kilka ważnych pytań dotyczących telefonu |
Pytania i Problemy z telefonami | baniaknew | |
[e52] Kilka pytań odnośnie HelloOX |
Pytania i Problemy z telefonami | darkhitman | |
5530 Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mic1221 | |
[C6] Kilka pytań początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | Latek | |
[Nokia N8] Kilka pytań |
Pytania i Problemy z telefonami | mssg | |
[N500] Kilka pytań |