| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| szafirldz | |
|
| Witam. Mam problem ze swoją E52. Któregoś dnia upadła mi na podłogę. Wyświetlacz przestał się włączać. Rozebrałem, wpiąłem na nowo taśmę wyświetlacza i zaczął już normalnie śmigać. Pojawił się inny problem. Nie które klawisze po lewej stronie tj JOY w lewo, zielona słuchawka, klawisz od kalendarza, i lewy klawisz zaznaczenia nie chodzą. Pomyślałem, że wymiana płytki klawiatury załatwi sprawę. Niestety, nowa płytka ma te same objawy. W czym tkwi problem? _________________ |
||
| Casaya | |
|
| a jak łaczysz plytke?tasma?jak tak to masz odpowiedz. nie wierze ze upadek moze miec cos wspolnego softem. a wszystkie śróbki dociagniete? _________________ |
||
| szafirldz | |
|
| no wpinam taśmę do gniazda od klawiatury. tak śrubki są ok _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Raczej cała płyta główna albo gniazdo poszło. W tych modelach jest słaba płyta więc... _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Dla pewności zrób format karty pamięci, HR lub flash JAFem, ale wątpie czy to coś pomoże. Jak nie będzie poprawy, oznacza to winę HardWare'u _________________ |
||
| szafirldz | |
|
| a ile może kosztować wymiana gniazda klawiatury? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
szafirldz, pewnie około 50zł ale to racze płyta główna nie samo gniazdo_________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Laki1231, wg mnie to ok 100-150 bo to jest precyzyjna robota w delikatnym niejscu. I to nie jest takie łatwe. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, trzeba mieć to gniazdo ja dałem koszt lutowania u mnie tylko. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[E72] Po zainstalowaniu aplikacji fon nie działa poprawnie |
Pytania i Problemy z telefonami | krzypal | |
[E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie |
Pytania i Problemy z telefonami | Tawarisz | |
[5230] Nawigacja nie dziala poprawnie |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |
Android ma poważny problem: nie umie poprawnie wysyłać SMS-ó |
Newsy | DSV | |
[6220c] nie działająca klawiatura |