| Temat Zamknięty przez: ziomek |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| darkhitman | |
|
| witam kupilen nowa nokie e52 i mam ustawiony gps na ofline i mam wgrane mapy ale za nic nie moge ustawic nawigacji z pkt a do pkt b.wie ktos moze jak ustawic to ustrojstwo? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Jeżeli ustawiasz w domu to musi to trochę potrwać-gps musi złapać sygnał. Spróbuj wyjść na dwór, wtedy powinno pójść. Najdłużej trwa pierwsze uruchomienie-może to trwać nawet pół godziny. A tak poz atym w trybie offline dużo dłużej wyszukuje trasy. Zmień na online i wtedy spróbuj. _________________ |
||
| darkhitman | |
|
| a jak ustawic zeby nawigowalo z pkt a do pkt b.widze ze masz nokie e71 a ona ma bardziej czytelne menu niz ta moja e52. _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Jak uruchomisz program mapy to powinieneś mieć 5 ikon: moja pozycja, znajdz miejsca, ulubione, autem i pieszo. Wybierasz autem, a potem miejsce docelowe i wyszukaj. Tam wpisujesz po przecinku miejscowość, do której chcesz dojechać i ulice. Punktu startowego nie wprowadzasz-GPS sam wyszukuje gdzie się znajdujesz. U mnie działa, tylko jak pisałem wcześniej lepiej chodzi w trybie online(nie bierze zbyt duzo transferu). A i jeszcze jedno-musisz mieć oczywiście wgrane mapy. Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| darkhitman | |
|
| mam wgrane mapy.thx _________________ |
||
| darkhitman | |
|
| temat do zamkniecia.a wpisalem go w zlym dziale z szybkosci. _________________ |
||
| ziomek | |
|
| temat zamknięty . _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Przeszedłem z E52 na C7 i brakuje mi aplikacji do GPS |
Pytania i Problemy z telefonami | miso | |