Temat Otwarty przez: sadam81
Autor Wiadomość
Tawarisz [E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie Napisany: 10 Sty 2011 12:36 [E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie   Postaw piwo autorowi tego posta
Witajcie
Mój problem to brak mozliwosci ogladanie filmow przez internet.
Real player nie chce sie polaczyc bo pokazuje blad systemu a xenozu nie odtwrza filmow na youtube bo wykrzacza błąd: streaming server error.
Błąd nie zalezy od łącza bo mam własne WIFI a on dalej występuje.

Zwykły wgrany film odtwarza.
Jack [E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie Napisany: 10 Sty 2011 03:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/1
Do oglądania na YT użyj przeglądarki systemowej

patrikos23 [E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie Napisany: 10 Sty 2011 04:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/20
Albo pobierz zakładkę YouTube i przez nią oglądaj. U mnie ładnie śmiga.

Tawarisz [E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie Napisany: 10 Sty 2011 05:47   Postaw piwo autorowi tego posta
Jackson napisał/a:
  • Do oglądania na YT użyj przeglądarki systemowej

Ale wlasnie w tym problem ze sie nie da. Napisalem ze nie otwiera mi real player linkow nawet jak wejde przez przegladarke. Ten sam problem jest z xenozu.
patrikos23 [E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie Napisany: 10 Sty 2011 06:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 21/20
a próbowałeś zakładki YouTube? Sprawdź.

Jack [E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie Napisany: 10 Sty 2011 06:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Tawarisz w systemowej przeglądarce masz również <przy oglądaniu filmu yt> opcję przełączenia odtwarzacza na flash. Zastosuj ją.

nielubiesielogowac [E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie Napisany: 10 Sty 2011 09:30   Postaw piwo autorowi tego posta
A filmy na innych serwisach niż youtube? co z nimi?
Jack [E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie Napisany: 10 Sty 2011 10:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Była przeglądarka ale teraz nie ma odpowiednika. Czyli na chwilę obecną nie da się

Tawarisz [E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie Napisany: 11 Sty 2011 05:27   Postaw piwo autorowi tego posta
nie wiem jak w innych bo nie patrzylem
Na pewno film ktory wgram na karte np w avi albo wmv poleci a z youtube nie kod emotikony: :/

Jackson sprawdzilem mam caly czas aktywna te opcje
danek-94 [E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie Napisany: 28 Wrz 2011 09:19   Postaw piwo autorowi tego posta

mam ten sam problem. W odtwarzaczu filmów flash po włączeniu pokazuje się małe f u góry w rogu ekranu.

Laki1231 [E52] Nie działa odtwarzanie filmów na internecie Napisany: 29 Wrz 2011 07:19   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
Bo wszystkie poniżej s60v.5 obsłuża tylko jedną wersję flash z niebieskim znaczkiem czeronego nie. kod emotikony: ;P ewentualnie android