| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Baton | |
|
| Witam mam problem otóż po zmianie telefonu z 5230 z powrotem na e52 włożyłem kartę pamięci i sim i uruchomiłem telefon. Po włączeniu gdy chcę uruchomić np: Operę z pulpitu głównego (skrót) to wyskakuje mi komunikat "Tryb gotow: Nie można uruchomić pliku ze względów bezpieczeństwa". Macie jakieś pomysły co z tym zrobić bo nawet na neta nie mogę wejść ... _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Baton, jesli zainstalowałes opere na karcie pamieci to moim zdaniem nie pójdzie.. musisz pobrac od nowa na nokie e52 _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Każda aplikacja bez względu gdzie jest instalowana, pozostawia jakiś swój składnik w pamięci telefonu. Musisz instalować wszystko od nowa. Aha i zrób format karty, lub usuń z niej foldery: resources, sys, system, private. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Ja proponuje wgrać soft bo hard reset ci nie odtworzy utraconych plików systemowych. I jest dużo lepszym rozwiązaniem jest następnie format karty kopiując z niej dane typu muzyka i zdjęcia ale nie folderami! Nie twórz kopii zapasowej bo ona przywróci jakiś syf do telefon później. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Laki1231, soft jest nie potrzebny, Hard Reset w zupełności wystarczy bo to jest tylko zmiana karty pamięci, a na niej nie ma żadnych plików systemowych . _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, mylisz się. Hard reset nie przywróci ci pliku z niczego i skasuje aplikacje typu mapy ovi sklep a później to dogrywaj już lepiej wgrać softa. _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Mapy i sklep to aplikacje preinstallowane, które automatycznie się instalują po pierwszym uruchomieniu telefonu. A karta pamięci nie zabrała ze sobą plików systemowych na inny tele. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Jak wytłumaczysz brak sklepu i map w n8 w takim razie;p no i qt:)? _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Nie wytłumaczę mówię na podstawie v5 i v3fp2, czyli X6, E52 Ale wybrnąłeś.. // radziubaker _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Problem kopiowaniem numerów z karty pamięci na telefonu [E52 |
Pytania i Problemy z telefonami | Borek1996 | |
[E63] Komputer nie czyta karty pamięci |
Pytania i Problemy z telefonami | dawidszyroki | |