| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xxl1112 | |
|
| Witam:) Od kiedy zainstalowałem na komputerze Nokia Ovi Suite i spróbowałem się połączyć moją E52 z komputerem to od tego czasu komp nie widzi mojego telefonu gdy podłączam go przez kabel usb.kiedy w ustawieniach zmienie tryb połączenia usb na Magazyn Masowy to automatycznie telefon zmienia mi temat na jakiś podstawowy i dalej nie jest widoczny dla komputera.proszze o pomoc z góry dziękuję [ Komentarz dodany przez: Satio: 22 Wrz 2011 03:15 ] Nazwa tematu poprawiona na regulaminową. //Satio |
||
| sadam81 | |
|
| Na magazynie masowym zmienia się temat bo jest on zainstalowany pewnie na karcie pamięci, a podczas połączania USB karta zostaje wyłączona w telefonie, a co za tym idzie to brak odczytu tematu, wiec czyta standardowy z telefonu. Co do niewykrywania, to usuń wszystko związane z NOKIA i zainstaluj ponownie sterowniki. HARD FORMAT jest zbędny. _________________ |
||
| xxl1112 | |
|
| a żeby zapobiec zawieszaniu sie telefonu to nic oprócz nowego softu nie pomoże ? | ||
| sadam81 | |
|
| W pierwszym poście nic nie wspominałeś o zawieszaniu sie. Tak , to tylko HARD RESET pomoże: *#7370# i kod zabezpieczający standardowy to 12345 _________________ |
||
| xxl1112 | |
|
Dzięki za szybką odpowiedź pozdrawiam. |
||
| Casaya | |
|
| u nas sie dziekuje pochwałami. mały plusik daj dla sadam81, w prawym rogu postu No i nie dał pochwały tak to już jest jak się jest Supportem. Robisz wszystko bezinteresownie. // sadam81 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
[Satio] Podłączanie do komputera |
Pytania i Problemy z telefonami | torreno | |
Smartfon z możliwościami komputera |
Newsy | Laki1231 | |
[N8] Połączenie z internetem za pomocą komputera |
Pytania i Problemy z telefonami | cichy024 | |