| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| piniu | |
|
| Witam, aby nie zakładać setki tematów założyłem jeden temat zbiorczy z pytaniami jakie mnie nurtują. 1) Jak sformatować kartę pamięci? 2) Do których folderów na niej wrzuca się filmy, zdjęcia, pliki instalacyjne? 3) Jak zrobić aby wchodząc do folderu zdjęcia wyświetlały się same zdjęcia bez filmów? |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie da się wyświetlać zdjęć bez filmów. Kartę formatujwesz w komputerze lub przez mndż plików w telefonie. Pliki instalacyjne najlepiej trzymać w others _________________ |
||
| piniu | |
|
| Domyślam się że format karty pamięci przez komputer, tylko jak? Nigdzie klikając prawym nie widzę opcji format...? | ||
| Laki1231 | |
|
| możesz przez telefon jest coś oryginalnie w ustawieniach lub aplikacjach jak mndż plików wchodzisz tam klikasz opcje i format karty _________________ |
||
| Emil_2525 | |
|
| 1) W menu telefonu jest aplikacja "Karta pamięci". W niej masz w opcjach coś takiego jak "Format. kartę pam.". Klikasz na to, potweirdzasz i się robi. Na PC otwierasz "Mój komputer", najedź kursorem na ikonke partycji/dysku którym jest Twoja karta pamięci i klikasz prawym klaw. myszy a w opcjach które się pokażą znajdź coś związanego z FORMATOWANIEM. 2) Obrazy i zdjęcia do folderu "Images", pliki wideo do "Videos", muzykę do "Sounds" a instalki jak napisał kolega wyżej do "Others". 3) Jeśli używasz zwykłego managera plików i otworzysz folder ze zdjęciami to to czy będą tam filmy będzie zależało od tego czy Ty je tam wrzuciłeś. Może być różnie w zależności jakiej aplikacji/programu użyjesz. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Po co odpowiedziales na pierwsze pytanie skoro ja to zrobilem i to nie aplikacja tylko wbudowany składnik systemu symbian. Jeszcze taka uwaga mała proponuje trzymać porządek na karcie pamięci bo potem mowia ludzie ze symbian im zmula _________________ |
||
| piniu | |
|
| W komputerze niestety klikając prawy nie mam opcji formatuj ;/ w telefonie nie moge jej znaleźć ;/ Zainstalowałem skórkę Visty i Radioactive, wszystko ok, tylko kiedy ja do kogoś dzwonie lub ktoś do mnie nazwa tej osoby na wyswietalczu jest w kolorze bialym, i trzeba sie naprawde dobrze przyjrzec aby dojrzeć co jest napisane... Da sie to zmienic? |
||
| Laki1231 | |
|
| Zmienić motyw niestety. _________________ |
||
| ziomek | |
|
| domyślam się że soft moze być obrazowo podobny do mojego na n95 więc sprawdz to menu/narzędzia/aplikacje użytkowe/pamięć i tam lewym opcje formatuj karte pamięci . co do problemu wyżej hmmm da się zedytowac motyw tzn wyedytować ten kolor z motywu . _________________ |
||
| piniu | |
|
| Witam, jak usunąć zainstalowane mapy nokii w telefonie? Wchodząc w panel sterowania mam folder mapy, w nim znajduje się mapa. Chciałbym ją usunąć, tylko ze w menadzerze aplikacji nie ma tego? | ||
| Laki1231 | |
|
| Ovi mapy lub mapy nokii to wbudowany składnik nie usuniesz tego zajmuje to tylko 5mega w pamięci tel:-) jeśli dobrze rozumiem o co Ci chodzi _________________ |
||
| piniu | |
|
| Nie chodzi o to, w telefonie sa zainstalowane mapy ze strony nokii, chcialbym je usunac tylko nie wiem jak...? Swoja droga gdzie sie formatuje karte pamiec w telefonie? Raz jedyny to widzialem teraz przegladam opcje juz godzine i nie moge tego znalezc ;/ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
[n73] 3 pytania początkującego |
Pytania i Problemy z telefonami | krzysiekage | |
Android - Pytania początkującego |