| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| vrob3l26 | |
|
| Witam potrzebuje złamac system alnie nie mam sterów do kabla bo mam system operacyjny do .... i niechca sie na nim żadne zainstalowac moj soft to 033.002 | ||
| DSV | |
|
| A jaki masz telefon ? | ||
| vrob3l26 | |
|
| Nokia e52 poprostu chce sobie ponaginac w girki ngage ale bez zlamania nie da rady chodze szukam po forach jak to zrobic ale zawsze cos nie tak jak nie mam sterownikow do kabla to cos innego mam system operacyjny do .... i dlatego sterow niechce mi zainstalowac | ||
| DSV | |
|
| Możesz zhackować tym sposobem http://symbiane.pl/hackow...0v5-vt14598.htm | ||
| ServuS124 | |
|
| Na e52 sobie pograsz w gry n-gage ponieważ ten model posiada FP2 _________________ |
||
| vrob3l26 | |
|
| własnie ze nie bo niemam sterownikow do kabla bo dawno bym to zrobil telefon z kompem moge tylko jako magazyn masowy podłączyc nic wiecej bastek1215 to po co by dawali do e52 ngage skoro nie dalo by sie grac Nie pisz posta pod postem // Jackson |
||
| ServuS124 | |
|
| A no po to aby uprzykrzyć nam życie, zresztą przekonasz się podczas grania gdy gra poprosi Cię po wykupienie licencji lub nawet jej nie uruchomisz... _________________ |
||
| vrob3l26 | |
|
| no to jak tak mowisz to kaszana bedzie chodzi mi glownie o gre creatures of the deep a tu se nie pogram :9 | ||
| ServuS124 | |
|
| Też mam FP2 i ''rybki'' sobie zainstalowałem, pograłem 10 minut, wszystko było ok, wyłączyłem i już nie odpaliłem ponieważ wywalało błąd. _________________ |
||
| vrob3l26 | |
|
| no to ja juz niewiem jedni muwia ze sie da teraz ze sie nie da zglupialem juz calkowicie Wkoncu nie wiem czy jest sens lamac ten system czy nie jak sobie mam niepograc Ortografia // Jackson |
||
| ServuS124 | |
|
| Przetestuj sam, nic nie stracisz... _________________ |
||
| Jack | |
|
vrob3l26 napisał/a:
Bez kabla nie da rady _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
N-Gageplatforma n-gage PL |
N-Gage 2.0 | patrikos23 | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
[e52] Sterowniki do kabla ca-101 |
Szukam | vrob3l26 | |
[C5-03] Metoda na złamanie systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | ozrek | |
[5530] Złamanie systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | poldeczek | |
[Nokia 500] Co daje złamanie systemu |
Pytania i Problemy z telefonami | bommer | |
[N95] Łamanie Systemu N-Gage |