| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| padrem | |
|
| Witam jak w temacie, poszukuje oprogramowania do swojego telefonu nokia E52 obecnie mam jakiegos niezbyt stabilnego z Ery telefon sie zawiesza podczas np robienia zdjec jest to upierdliwe pomyslalem wiec ze moze uaktualnienie symbiana cos moze wskurac ogolnie telefon chodzi wolno co bardzo mnie irytuje prosze o wszelka pomoc jesli to mozliwe pozdrawiam. Zmieniony model telefonu na taki jak w opisie problemu// Undisputed |
||
| Casaya | |
|
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian dokladniej tym http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm podazaj za poradnikiem pamietaj by nie wgrac nizszego softa o czym pisze w poradniku. A swoja droga zawieszac sie moze z braku ram.moze masz zawalona pamiec?? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| W temacie jest e50 a w poście e52. Chciałem dodać pomimo pkt z podmianą pliku hakującego. Polecam jednak to zrobić ponieważ nie będzie problemu z certyfikatami i wszystko będziesz bez kłopotów instalował _________________ |
||
| padrem | |
|
| byc moze pomylilem sie przy wpisywaniu modelu telefonu zobacze co z tym poradnikiem a ramu w telefonie nie potrafie sprawdzic. | ||
| Grzenio | |
|
| Ściągasz program o nazwie Taskman instalujesz nie potrzeba hacka ani certyfikatu, potem przytrzymujesz klawisz menu i wyświetla ci się ile masz wolnej pamięci RAM. A Aplikacje zamykasz Opcje>Wyjdź? Czy czerwoną słuchawką? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nawet prostym x-plorem sprawdzi RAM _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Laki ale nie sprawdzi ile ma wolnego tylko jego całość @edit Przepraszam, sprawdzi ile ma wolnego mój błąd. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Grzenio, sprawdzi ile zużytego... odejmie i ma _________________ |
||
| padrem | |
|
powiem wprost jestem kompletnie zielony w tym co do mnie mowicie a napisany poradnik jest dla mnie tekstem ktory rozumiem lecz nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac |
||
| Laki1231 | |
|
| http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm po prostu z tego wgraj soft pomijając podmianę pliku i będzie git. _________________ |
||
| Grzenio | |
|
| Laki może niech pobierze Taskman będzie mu prościej sprawdzić ten RAM. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| padrem, jak ma starego softa, naładowane aplikacji to nie ma znaczenia, a nawet jak będzie miał ten ram zapchany to i tak musi softa wgrac. _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Zmiana oprogramowania |
Pytania i Problemy z telefonami | FPV Olo | |
Zmiana oprogramowania z symbian na android? |
Pytania i Problemy z telefonami | borek691 | |
[Nokia E52] Zmiana ustawień przy podłączaniu ładowarki |
Pytania i Problemy z telefonami | luis58 | |
Program - Zmiana Profilu = zmiana motywu!Szukam programu! |
Szukam | HolyGoalie | |
[C5-03] Aktualizacja oprogramowania |
Pytania i Problemy z telefonami | nochoski96 | |
[X3] Aktualizacja oprogramowania |