Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
padrem [E52] Zmiana brandowego oprogramowania Napisany: 18 Sty 2012 03:22 [E52] Zmiana brandowego oprogramowania   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam jak w temacie, poszukuje oprogramowania do swojego telefonu nokia E52 obecnie mam jakiegos niezbyt stabilnego z Ery telefon sie zawiesza podczas np robienia zdjec jest to upierdliwe pomyslalem wiec ze moze uaktualnienie symbiana cos moze wskurac ogolnie telefon chodzi wolno co bardzo mnie irytuje prosze o wszelka pomoc jesli to mozliwe
pozdrawiam.

Zmieniony model telefonu na taki jak w opisie problemu// Undisputed
Casaya [E52] Zmiana brandowego oprogramowania Napisany: 18 Sty 2012 06:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian

dokladniej tym

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm
podazaj za poradnikiem
pamietaj by nie wgrac nizszego softa o czym pisze w poradniku.
A swoja droga zawieszac sie moze z braku ram.moze masz zawalona pamiec??

Laki1231 [E52] Zmiana brandowego oprogramowania Napisany: 18 Sty 2012 07:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 19/6
W temacie jest e50 a w poście e52. Chciałem dodać pomimo pkt z podmianą pliku hakującego. Polecam jednak to zrobić ponieważ nie będzie problemu z certyfikatami i wszystko będziesz bez kłopotów instalował

padrem [E52] Zmiana brandowego oprogramowania Napisany: 18 Sty 2012 05:26   Postaw piwo autorowi tego posta
byc moze pomylilem sie przy wpisywaniu modelu telefonu zobacze co z tym poradnikiem a ramu w telefonie nie potrafie sprawdzic.
Grzenio [E52] Zmiana brandowego oprogramowania Napisany: 18 Sty 2012 05:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Ściągasz program o nazwie Taskman instalujesz nie potrzeba hacka ani certyfikatu, potem przytrzymujesz klawisz menu i wyświetla ci się ile masz wolnej pamięci RAM. A Aplikacje zamykasz Opcje>Wyjdź? Czy czerwoną słuchawką?

Laki1231 [E52] Zmiana brandowego oprogramowania Napisany: 18 Sty 2012 05:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Nawet prostym x-plorem sprawdzi RAM

Grzenio [E52] Zmiana brandowego oprogramowania Napisany: 18 Sty 2012 05:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Laki ale nie sprawdzi ile ma wolnego tylko jego całość
@edit Przepraszam, sprawdzi ile ma wolnego mój błąd.

Laki1231 [E52] Zmiana brandowego oprogramowania Napisany: 18 Sty 2012 05:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Grzenio, sprawdzi ile zużytego... odejmie i ma

padrem [E52] Zmiana brandowego oprogramowania Napisany: 18 Sty 2012 05:53   Postaw piwo autorowi tego posta
powiem wprost kod emotikony: ;) jestem kompletnie zielony w tym co do mnie mowicie a napisany poradnik jest dla mnie tekstem ktory rozumiem lecz nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac
Laki1231 [E52] Zmiana brandowego oprogramowania Napisany: 18 Sty 2012 05:54   Postaw piwo autorowi tego posta

http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm po prostu z tego wgraj soft pomijając podmianę pliku i będzie git.

Grzenio [E52] Zmiana brandowego oprogramowania Napisany: 18 Sty 2012 05:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Laki może niech pobierze Taskman będzie mu prościej sprawdzić ten RAM.

Laki1231 [E52] Zmiana brandowego oprogramowania Napisany: 18 Sty 2012 05:57   Postaw piwo autorowi tego posta

padrem, jak ma starego softa, naładowane aplikacji to nie ma znaczenia, a nawet jak będzie miał ten ram zapchany to i tak musi softa wgrac.