| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Pedi1994 | |
|
| Witam tak jak wyżej wspomniałem posiadam nokie E52 oraz jeden mankament co dziennie widzę ze ubywa mi trochę pamięci z telefonu sama nie wiem jakim sposobem na początku miałem 64mb a teraz już mam 31 mb i nic nie instalowałem na telefon usunąłem wszystkie duperelki co się tylko dały i nadal tylko 31mb proszę pomóżcie co z tym fantem zrobić Nazwa tematu poprawiona wed³ug punktu 1.1 regulaminu tego działu. // radziubaker |
||
| Laki1231 | |
|
| Wiadomości sms, mms zabierają pamięć, przeglądarka internetowa też wyczyść jej historie przeglądania ciastka. | ||
| Pedi1994 | |
|
| Oki kolego to wiedziałem akurat tylko pozostaje co dalej mam teraz 35mb po usunięciu wszystkiego a co z reszta pamięci ?? | ||
| Casaya | |
|
| Pedi1994, przypisywałeś zdjęcia lub dzwonki do kontaktu?to tez zżera pamięć _________________ |
||
| Pedi1994 | |
|
| nie niestety nie oraz wszystkie kontakty mam na karcie sim | ||
| Casaya | |
|
| Pedi1994, gry w pamięci telefonu? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Hard reset może masz jakąś aplikację która to zabiera. Albo aplikacja która włączasz codziennie, | ||
| Pedi1994 | |
|
| niestety nie posiadam gier aplikacje mam wszystkie wyłączone czasem używam parlingo |
||
| Laki1231 | |
|
| zrób hard reset tylko kopia danych pierw. _________________ |
||
| Pedi1994 | |
|
| Dało to mi tylko do 55mb powiedzcie mi raz czytałem ze e52 ma takie coś jak zapamiętywanie w sobie wszystkich wiadomości czy coś w formie dziennika ale to widać tylko po złamaniu systemu czy coś takiego ? |
||
| Laki1231 | |
|
| Dało to mi tylko do 55mb Widocznie tyle jest tylko przeznaczone dla użytkownika w nowym systemie. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Możliwe ze po jakiejś aktualizacji np Ovi mapy zajmują więcej miejsca i dlatego zjadło pamięć.. lub inne wbudowane aplikacje po aktualce są większe i pamięć ubywa _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Efekty Kastora E52 & E55Nowe efekty w menu w telefonach nokia e52 i e55 |
Modyfikacje | Jack | |
[X6] Jak sformatować pamięć telefonu i pamięć masową |
Pytania i Problemy z telefonami | baQ | |
[5230] Pamięć telefonu |