| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Emil_2525 | |
|
| Na mojej Nokii E61 z najstarszym softem emulacja plików z dysku Z (oprogramowania) na dysku C jest jakby w standardzie i nie wymaga to uruchamiania patche 'z2c'. Dlatego moje pytanie brzmi: czy to jest normalne? Narazie sprawdziłem tylko pliki .r?? z katalogu z:/resource/apps i z emulacją nie było najmniejszych problemów. Czyżby pozytywne uroki E61? _________________ |
||
| Jack | |
|
| Nie sądzę. Spróbuj wykonać taką modyfikację z podmianą pliku startup_arm.rsc który odpowiada za autostart aplikacji przy włączaniu systemu _________________ |
||
| Emil_2525 | |
|
| Chodzi o plik Starter_arm.rsc który leży w katalogu z:/resource? zaraz go sprawdze, jesli nie zmusi mnie do hard resetu Edytowalem sysap.r27 z z:/resource/apps i kopnąłem go na c do tego samego katalogu. Po restarcie normalnie się przyjęły zmiany w tym pliku. ____ Pliki uruchamiane podczas startu systemu odpowiadają za jego prawidłowe funkcjonowanie. Nie wykonam tej operacji. Nie będzie widocznych efektów, jedynie problemy z włączeniem telefonu. Ale mimo wszystko emuluje pliki z z:/resource/apps bez patche Edytuj posty//Jackson Sprawdziłem emulację plików z Z:/resource i prIóba przebiegła pozytywnie Czy możliwe jest aby poprzedni właściciel mojego telefonu dokonał jakichś trwałych modyfikacji? _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Emulacja plików z dysku Z na dysku C |
Modyfikacje | lui754 | |
Nokia E61s60v3 |
Recenzje telefonów | lui754 | |
[Patch] Klawisz Dyktafon E61Odtwzrzacz zamiast dyktafonu w E61 |
Modyfikacje | Emil_2525 | |
E61 - coś do skrótów klawiszowych.I inne... |
Szukam | Emil_2525 | |
[E61] Jak usunąć symbiana z nokii? |
Pytania i Problemy z telefonami | disel666 | |
[E61] Zmiana funkcji klawisza dyktafon |
Szukam | Emil_2525 | |
Gry na nokie e61 (poziomy wy[wietlacz) |
Szukam | snake09 | |
Zmiana dysku cache z C:/ na E:/to się może przydać jeśli przeglądarka nam się zamyka ze względu pamięć cache w C: |
Modyfikacje | wentyl007 | |
Mało pamięci na dysku C |
Pytania i Problemy z telefonami | Learni | |
[Nokia N8-00] Mało miejsca na dysku C |
Pytania i Problemy z telefonami | Sidzik | |